Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen fizikai elvek, kozmikus...

Milyen fizikai elvek, kozmikus fizikai törvényszerűségek húzódnak meg a Titokban?

Figyelt kérdés

A titok c. filmben ismertetett bevonzás, az hogy ha nagyon akarok valamit, az univerzum igyekszik azt végrehajtani, milyen fizikai elvekből vezethető le?

Legkisebb hatás elve? Energiaminimum elv? más?

2013. szept. 20. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezerszer leírtam már, most utoljára még leírom. Miről szól a Titok? Arról, hogy légy pozitív mert akkor pozitív dolgokat fogsz bevonzani. Ha negatív vagy, akkor meg negatív dolgokat. Na most vonzani semmit nem fogsz, ez 100%. Ez csupán arról szól, hogy pozitívan mindent másképp látsz mint negatívan. Azért, mert te nem gondolsz a befizetetlen csekkekre, ugyanúgy jönni fog holott nem gondoltál rá. Csak ha pozitívan gondolkodsz, akkor nem idegesíted magad rajta, úgy vagy vele hogy ez van, így is meg úgy is be kell fizetned így megkíméled magad egy idegrohamtól. Tehát semmi mást nem mond, csak azt hogy légy pozitív. Ne idegeskedj, ne hergeld magad, és akkor sokkal szebb lesz az élet. Félig igaz, mert nem jó idegeskedni, de szebb nem lesz az élet. Ugyanúgy 80 ezerért fogsz dolgozni, ugyanúgy be kell fizetned a csekkeket, ugyanúgy megbetegedhetsz, ugyanúgy kitörheted a nyakad holnapután (attól függetlenül hogy abszolút nem gondoltál a nyaktörésre, mégis akkor hogyan "vonzottad be"?), és természetesen bárhogyan is gondolkodsz, ugyanúgy megnyerheted akár az ötöslottót is. De nincs semmiféle energiaelv meg nem tudom mi. Mindennek van jó meg rossz oldala, tőled függ melyiket nézed. De attól még nem fog holnapután ott állni a 30 milliós X6 a házad előtt, mert pozitívan gondolkodsz.
2013. szept. 25. 20:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó. Marhaságokat ne írjál ! A titokban semmi mellébeszlélés vagy önhipnózis sincs, már többszőr én is bevonzottam dolgokat.

Amire gondolsz az univerzum azt valósítsa meg. Te vonzod be a gondolatoddal. Nem ellenkezik se energia minimum se entrópiával, különben nem működne -.-

2013. szept. 25. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem mindig működik.Ami meg nem mindig működik az nem szabály.
2013. szept. 26. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Tényleg? Érdekes, rengeteg mindenre nem gondolok, mégis jelen van az életemben, sok mindenre gondolok mégsem látom fizikailag. Na mindegy, nem veszekszem senkivel aki értetlen. Csupán rossz látni, hogy a média mennyi embert meghülyít. Te vagy az egyik kérdező.
2013. szept. 26. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!