Ez valami szellem lehet?
Kb.egy éve a nem normális barátaim haloweenkor szellemet idéztek az én házamban de csak hülyülésből.Azóta éjszakánként olyan érzésem van mintha figyelnének és sokszor eldőlnek dolgok csak úgy maguktól.Hát az az igazság hogy soha nem hittem hittem a szellemekben de kezd aggasztani a dolog...mi lehet ez?
15/l
Nem értem miért nem hiszel ebben
Mégis mit gondolsz hogy ha meghalunk csak a sötétség marad? Nem filmes ilyesztő szellemekről beszélek hanem földön ragadt lelkekről..istenek hogy lehet valaki ennyire hitetlen..majd egyszer te is rájössz arra amiben én hiszek nem állok le veled veszekedni mert ha még nem láttál, hallottál, éreztél szellemet akkor nem foglak tudni meggyőzni ilyen fafejű vagy (már bocsánat)
Alapjáraton ha nem hiszel ebben, ne gyere ide oltani az embereket, hogy mekkora hülyék meg babonások, mert ők hisznek. Pont úgy viselkedsz, mint azok az inkvizítorok, akik azt hangoztatták, hogy márpedig a föld lapos, és máglyára küldtek mindenkit, aki azt állította, hogy kerek. :) Csak épp te nem megégetni, hanem leégetni akarod azt, aki nem abban hisz, amiben te. Ez itt az EZOTÉRIA szekció, és nem a TUDOMÁNY, szóval ha nem hiszel az ezotériában, mi a fenének kattintasz egyáltalán a kategóriára?
Költői kérdés volt, nem kell megválaszolnod, csak vedd magadra, és hess innen, nem kellenek ide a "térítők", mi sem megyünk a tudomány részlegbe. Én legalábbis tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!