Hol találkozhatok Magyarországon sátánistákkal?
Figyelt kérdés
Egy kérdést szeretnék feltenni nekik.2013. szept. 2. 08:13
1/11 anonim válasza:
Itt nézz körül, és a kérdésedet is felteheted.
2/11 anonim válasza:
Én már találkoztam de szerintem ezzel nem szabad foglalkozni. Ha szeretnél ilyenekkel találkozni a neten nézz utána.
4/11 anonim válasza:
2-3 miert is? miert ne csinalhatna, amit akar?
7/11 Mirk válasza:
Miért van lepontozva az első válaszoló, aki tökéletesen megválaszolta a kérdést? Kifogástalan stílusban udvariasan és segítőkészen válaszolt, még linket is küldött, mondhatni egy "minta választ" írt.
Szerinted hasznos volt ez a válasz? =/= Egyetértesz a válaszolóval?
9/11 anonim válasza:
Én tudom, hogy isten, sátán nem létezik. Sem, mint hús-vér, sem fény formájában.
Én a sátánista zenét nem rombolásra/dühként használom. Egy hely, a sötét, ahol el lehet bújni. Végül is a sátánista zene is egy motiválás. De ki hogy fogja fel és engedi be ezt.
10/11 MissLawliet válasza:
első!
amit belinkeltél, az a LaVey féle sátánizmus, nem hinném,hogy vannak követői, mert nem ez az "igazi" Sátánizmus
az ugyanis a Spirituális Sátánizmus"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!