Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Igaz, hogy van olyan okkultist...

Igaz, hogy van olyan okkultista wica beavatás, ami után több mint 2%-al pörög az agyad?

Figyelt kérdés

Ismi mondta, hogy ősi pogány szertartás és Istenek ismeretéből vizsgát tesznek és azután beavatás során olyan spirituális erejük lesz, hogy az agyuk többet kihasznál, mint a legtöbb embernél 2%-ot. Nem biztos, hogy ez wica szertartás?

Igaz, hogy Einsteint is beavatták ezért tudott 2% felé menni és megalkotni a relatívitás elméletet meg Nóbel díjat?

Nem értek az okkultizmushoz, lehet félre mondtam valamit sry. Bátran egészítsetek ki ?

2013. aug. 28. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Einstein soha az életben nem mondott ilyet, hogy 2% fölé tud menni, ugyanis az agyi kapacitásunkat nem tudjuk jobban kihasználni! Ha azt akarod, hogy pörögjél, igyál kávét vagy energiaitalt.

Ja és:

"Igaz, hogy Einsteint is beavatták ezért tudott 2% felé menni?"

Na nee, ezt honnan vetted? Beavatták.. :D na erre nem mondok semmit.

"megalkotni a relatívitás elméletet meg Nóbel díjat?"

Igen megalkotta a relativitás elméletét, de a Nobel-díjat nem ő alkotta. :D

Ja és: nem csak az okkultizmushoz nem értesz ezek szerint :) (bocsi, nem akarlak megbántani)

2013. aug. 28. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán hogy a fenébe lehet azt lemérni, h ki mennyire "pörög" szerinted?
2013. aug. 28. 17:01
 3/13 A kérdező kommentje:

Szerintem eszerint te nem tudsz semmit, mert Eibstein kapott Nóbel díjat Ott az első sorba [link]

2%.ot mondott ezt igazolták tudósok is. Ez a David Icke videoba is megvan, hogy 2%-ot használsz a bazális glangionokból vagy mi, nem tudom a nevüket, mert nem vagyok agykutató, de ott van a videoban. http://www.youtube.com/watch?v=ACzXZsEPpI0

A kérdésemre szeretnék választ kapni ! Igaz, hogy van ilyen beavatás ? Hogy lehetnék Én is tagja a több mint 2%-ot használó ELITNEK?

Értelmes válaszokat várok ! Aki nem ismeri Einstein profeszor munkásságát, az hanyagolja a választ

2013. aug. 28. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

Látom okosnak akartál látszani, akkor az alábbi mondatot hanyagolnod kellett volna:

"Igaz, hogy Einsteint is beavatták ezért tudott 2% felé menni és megalkotni a relatívitás elméletet meg Nóbel díjat?"

"Nóbel díj" hosszú Ó-val... még jó, hogy nem Nóbéla díj lett belőle!

Alfred Nobelről kapta a nevét, csak közlöm!

2013. aug. 28. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:

A spiritualizmusnak pont az a lényege hogy minél kevesebbet pörögjön az agyad (főleg feleslegesen!)

És pont ebben az állapotban lehet a legnagyobbakat alkotni.

Ajánlom a figyelmedbe, Grandpierre Attila műveit.

2013. aug. 28. 18:37
 6/13 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen.

Minden okkultistának 2% alatt pörög.

2013. aug. 28. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, bocsáss meg, nem kötekedni akartam. Csak szóltam, hogy a Nobel-díjat nem Albert Einstein alkotta meg, hanem ő is kapott ilyet. Csak azért, mert a kérdésedben úgy szerepelt, mintha ő alkotta volna.
2013. aug. 28. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:

"Ez a David Icke videoba is megvan, hogy 2%-ot használsz a bazális glangionokból vagy mi, nem tudom a nevüket, mert nem vagyok agykutató, de ott van a videoban."

No comment.

2013. aug. 29. 00:38
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

A 4-es válaszoló is okosnak akar látszani.

Nagyon elcseszted...

2013. aug. 29. 13:28
 10/13 anonim ***** válasza:

LOOOLLL

meditálj!

2013. szept. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!