Igaz, hogy van olyan okkultista wica beavatás, ami után több mint 2%-al pörög az agyad?
Ismi mondta, hogy ősi pogány szertartás és Istenek ismeretéből vizsgát tesznek és azután beavatás során olyan spirituális erejük lesz, hogy az agyuk többet kihasznál, mint a legtöbb embernél 2%-ot. Nem biztos, hogy ez wica szertartás?
Igaz, hogy Einsteint is beavatták ezért tudott 2% felé menni és megalkotni a relatívitás elméletet meg Nóbel díjat?
Nem értek az okkultizmushoz, lehet félre mondtam valamit sry. Bátran egészítsetek ki ?
Einstein soha az életben nem mondott ilyet, hogy 2% fölé tud menni, ugyanis az agyi kapacitásunkat nem tudjuk jobban kihasználni! Ha azt akarod, hogy pörögjél, igyál kávét vagy energiaitalt.
Ja és:
"Igaz, hogy Einsteint is beavatták ezért tudott 2% felé menni?"
Na nee, ezt honnan vetted? Beavatták.. :D na erre nem mondok semmit.
"megalkotni a relatívitás elméletet meg Nóbel díjat?"
Igen megalkotta a relativitás elméletét, de a Nobel-díjat nem ő alkotta. :D
Ja és: nem csak az okkultizmushoz nem értesz ezek szerint :) (bocsi, nem akarlak megbántani)
Szerintem eszerint te nem tudsz semmit, mert Eibstein kapott Nóbel díjat Ott az első sorba [link]
2%.ot mondott ezt igazolták tudósok is. Ez a David Icke videoba is megvan, hogy 2%-ot használsz a bazális glangionokból vagy mi, nem tudom a nevüket, mert nem vagyok agykutató, de ott van a videoban. http://www.youtube.com/watch?v=ACzXZsEPpI0
A kérdésemre szeretnék választ kapni ! Igaz, hogy van ilyen beavatás ? Hogy lehetnék Én is tagja a több mint 2%-ot használó ELITNEK?
Értelmes válaszokat várok ! Aki nem ismeri Einstein profeszor munkásságát, az hanyagolja a választ
Látom okosnak akartál látszani, akkor az alábbi mondatot hanyagolnod kellett volna:
"Igaz, hogy Einsteint is beavatták ezért tudott 2% felé menni és megalkotni a relatívitás elméletet meg Nóbel díjat?"
"Nóbel díj" hosszú Ó-val... még jó, hogy nem Nóbéla díj lett belőle!
Alfred Nobelről kapta a nevét, csak közlöm!
A spiritualizmusnak pont az a lényege hogy minél kevesebbet pörögjön az agyad (főleg feleslegesen!)
És pont ebben az állapotban lehet a legnagyobbakat alkotni.
Ajánlom a figyelmedbe, Grandpierre Attila műveit.
Nincs ilyen.
Minden okkultistának 2% alatt pörög.
"Ez a David Icke videoba is megvan, hogy 2%-ot használsz a bazális glangionokból vagy mi, nem tudom a nevüket, mert nem vagyok agykutató, de ott van a videoban."
No comment.
A 4-es válaszoló is okosnak akar látszani.
Nagyon elcseszted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!