Kinek lenne kedvem velem tanulni/megosztani élményeit, tapasztalatait?
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a Mágia/Wicca, a Kínai kultúra, a Tibeti Buddhizmus, a Meditálás, a Természetfeletti dolgok, de nincs kivel tanulnia, itt vagyok én, aki nagyon örülne egy társnak! :)
Készíthetnénk 2-en/vagy esetleg többen is egy Blogot.
Skype-on, vagy E-mail-en keresztül tudnánk csoportban/párban beszélgetni, tanulni és segíteni egymásnak. Mivel ezek a dolgok csak kevés embert érdekelnek, nincs kivel tanulnom. Egyedül pedig nagyon unalmas. Volt egy haverom aki tanulta velem a Buddhizmust, Meditációt és a Wing Chun-t de semmi kitartás sincs benne.
Feladta. És így egyedül nem olyan izgalmas. Arról nem is beszélve, hogy ő félt a Mágiától úgyhogy azt egyedül csináltam eddig is. Körülbelül 2 hete kezdtem el tanulni.
Senkivel sem tudtam megbeszélni, senki sem segített és én sem tudtam segíteni senkinek.
Nagyon örülnék egy/több társnak! 14/F Gaby
Úristen :) Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire egyszerű lesz!
Nagyon köszönöm nektek! :)
Csoportban is benne lennétek?
És a többit megbeszéljük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!