Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátánisták istennek tartják...

A sátánisták istennek tartják sátánt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 18:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%

9-es ez keresztény felfogás.

Egy vallás sem volt ahol máglyán égettek tudósokat,

indítottak keresztesháborút és felakasztottak mindenkit aki nem keresztény(ugyebár meglátszik,hogy ki a gonosz).

2013. aug. 12. 17:12
 12/23 anonim ***** válasza:
27%

9-es vagyok. Igen, igazad van, belátom, tényleg rengeteg rossz dolgot tettek a kereszténység nevében! És még a tudományt is késleltették. Képzeljétek már hol lenne a tudomány mára. Nem mondom, hogy nem :) Sőt azt is belátom, hogy nagy valószínűséggel nincs máshol olyan vallás, ahol ennyire sok gyilkosságot követtek volna el a kereszténység nevében.

De az is biztos, hogy ezt nem keresztények tették. Ezek mondhatják magukat kereszténynek, de nem voltak azok. Még csak Istenben sem hittek, ezt csak azért mondták esetleg, hogy mások is kövesség a példájukat. Én keresztény vagyok, és úgy is viselkedem. Csak be kell tartani azt a 10 alapszabályt, amit a Tízparancsolat mond ki. Csak 10 dolog, a többi mind szabad. És én betartom. Elég szomorú, hogy a gonosz emberek hatalomra jutottak az egyházban, és tönkre tették annak az eredeti célját. Direkt tudatlanságban akarták tartani a népet. De az biztos, hogy hívő keresztény ember nem tenne ilyet. Mert az is biztos, hogy aki ebből a 10 parancsból akár 1 darabot sem tart be, az nem keresztény. Akár minek mondhatja magát, mert ott bizony nincs olyan nagy követelmény, hogy ne tudnák betartani. És ha valakinek a 10-ból egyet is nehéz, az ne mondja magát kereszténynek. Szerintem. Mert ez egy nagyon jó vallás volt, mert a jót hirdette, kár hogy direkt tönkre tették. Ha valaki meg új vallást akar alapítani, akkor ne a Sátánt kezdje el imádni, hanem Istent. Mert a múltban nem Isten tette a gonoszságokat, hanem az emberek, és nem ő tanította rosszra az embereket, hanem a többi ember. Remélem ti is így gondoljátok. :)

2013. aug. 12. 20:18
 13/23 A kérdező kommentje:

A sátánizmus is mások ellen uszít.

A tiszta spiri arra tanít hogy magad mellett állj ki ne mások ellenében! Magadat győzd le és ne másokkal viaskodj!

Nekem ezért sántít a sátánizmus :)

2013. aug. 12. 20:47
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

Azért édesem, mert az összes spirituális vallást megfertőzték zsidó-keresztény mocsokkal, elpusztították az eredeti tanokat.

A Sátánizmus sem azt tanítja, hogy másokkal "viaskodj". Nem tanít semmi ilyesmit, hanem az egyéniségre épül. Teljesedj ki az életben, úgy ahogy jól érzed magad, ilyen egyszerű. Nincsenek korlátozások. Nyilván a törvényeket betartjuk, viszont fő mérvadó a természeti törvények, ahogy a gyerekek/állatok védelme is fontos, ahogy a nőké is (lásd iszlám).

A Sátánizmus akiket nem fogad el azok a zsidók. De ki fogadja el azokat a mocskokat a mai világban? Ezért is harcolunk ellenük, mert ők nem emberek, hanem hüllők (emberszerűek). Ő nekik semmi keresni valójuk sincs a Földön, és azt végképp nem tűröm el, hogy a nem-zsidók felett uralkodjanak.

2013. aug. 12. 20:55
 15/23 anonim ***** válasza:
33%
14-esnél a pont. Kapsz egy Zöld pacsit.
2013. aug. 12. 21:02
 16/23 anonim ***** válasza:
:3
2013. aug. 12. 21:13
 17/23 A kérdező kommentje:

A tiszta spiri azt tanítja hogy minden problémánk bennünk van. Még az is amit a másikban látsz. Ugyanis nem lehet máshol csak itt és most és mindenkiben saját magában.

Ha mi nem fogunk össze azok ellen akik hatalmaskodnak rajtunk az is a mi problémánk, mert az nem a zsidók dolga.

A zsidók pont azért tudnak nagyok lenni mert megtanultak összetartani és kiállni magukért.

Végül pedig igen az is működik amit te írsz. Beletörölheted a mocskodat másokba és mehetsz előre mások hátán taposva, de mégis civilizáltabb ha a saját problémáddal magad birkózol meg.

Ez utóbbit hívom én tiszta spirinek!

2013. aug. 13. 18:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Akkor maradj csak a "tiszta spirinél", és tartsd magad távol a Sátánizmustól.
2013. aug. 13. 18:39
 19/23 A kérdező kommentje:
igyexem
2013. aug. 13. 19:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Ok.
2013. aug. 13. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!