Milyen Démont érdemes megidézni elsőnek, egy kezdő Papnőnek?
Úgy érzem életem egy fontos új szakaszába lépett. Már az okkultizmus csínyát-bínyát megismertem, igaz, hogy csupán autódidaktaként (mivel nem találtam olyan csoportot amit vezethetnék), de így is magaménak tudhatom a mágikus ismeretek fortélyait.
Most a cél az, hogy kezdetnek megidézzek egy olyan Démont, akin elsajátíthatom az asztrállényeken való uralkodást és aki segít a hétköznapokon átsegíteni.
Még nem idéztem meg Démont, csupán alacsony szintű asztrállényt.
Akinek átjött a kérdés mondanivalója és képesek spirituális tapasztalataik által segíteni azok kérem osszák meg tudásukat itt, aki szégyenlős lehet privit is írni. Köszönöm ! :-)
SEHOGY ! ha van egy kis eszed és amint olvastam jártas vagy ezekben a dolgokban akkor tudhatnád hogy démonokat se semmilyen más dimenzióban lévő dolgot nem szabadna megindézni. és hogy miért? mert ugye ha idézel akkor kinyitsz 1 kaput amin ugye át kell jönnie a megidézettnek . igen ám csak ha nem zárod vissza akkor olyan dolgokat engedsz ide hogy elképzelni sem tudod.
ha ennyire gyakorlott vagy ebben a mágikus dologban ezt már rég tudnond kéne ugyhogy kérlek ne idézz meg semmit. a saját energiáidat használd a étköznapi dolgokhoz. ha másnak sikerül ne hidd hogy neked csak mert ismered a mágiáát fel is kell használnod azt hétköznapi dolgokra. ez önzőség. meg nem kéne ide szabadítani a földe mindenféle lényt amim átjöhet a megídézett démonoddal!!!! csak ennyi!
És nem rossz mindig szellemektől meg démonoktól rettegni?
Miért jó ez neked amúgy? Tényleg érdekel.
Hülye barom vagy kérdező... ha ezt az energiát, amit ezekbe a marhaságokba ölsz értelmes dologra fordítanád, akár még sikeres ember is lehetne belőled..
szűz és hülye maradsz örök életedre.
ha nem hiszel ezekben a dolgokban miért jársz ide oltogatni azokat akik hiszenk? mert láttam nem csak ennél az 1 okkult témában szóltad le az embereket.
speciel engem meg ez érdekelne.
Dehát most írtad, hogy mennyire veszélyes megidézni, mert a kapu amin átjönnek és blablabla.
Vagy csak te vagy ilyen bátor démonharcos?
Hiszel amúgy a vámpírokban is? Unikornisokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!