Mágiával valóban meglehet változtatni emberek életét?
Sziasztok!
Félreértések miatt közlöm nem foglalkozom ilyenekkel ... nem is szeretnék csak sokszor hallottam, hogy ha vizualizálsz embereket meg nem tudom még vannak ilyen meditációs módszerek (nekem amúgy ezeket egy ismerősöm mesélte), hogy lehet másokat befolyásolni érzelmeket stb.
Ti hisztek ezekben? csak szimplán a vélemények érdekelnek :) köszönöm előre is
11es
ami te írtál, az max neked az álmod, én amit akartam elértem, most a saját könyvtáramban olvasgatok, és az ilyen tudatlanokon jót nevetek...
38 %
mi??
lehet több okból is...pl h pontozzák az embert és sok embernek pl nem jön be a véleményem...
na erre válaszoljál légyszíves !
miért van az h egy rossz életed van, szinte semmiben nem vagy siekres, egy panelban vagy egy rossz családi házban ülsz, tele vagy pénzügyi gondokkal, és az életben egyről a kettőre nem jutsz előre, a családi kapcsolatod egy nagy nulla, a szerelmi életedről inkább ne is beszéljünk...
várom a választ.
mert ugye te mindent elértél mi?
vagy jó a százalékos arányod?
mert a saját, igazi véleményed, még egy anonym oldalon sem mered leírni.
szép napot!
A mai szabadfogású szájkarate összecsapást ezennel hivatalosan is megnyitom.
*dinnggg!!!*
bocs, érdemben nem teljes volt a válaszom.
nem gyerekekkel vitatkoznál te barom!
neked is jó napot, polgár!:)
itt minden korosztály megtalálható, vagy magadról írtál most(gyerek)
mert ha igen akkor a szüleid jó lenne ha megtanítanának h miképpen kell tisztelettudóan írni, még egy ilyen ismeretlen oldalon is.
marha....barom hasonló értelmű kifejezése, csak kicsit súlyosabb.
én a magam részéről lefújom, nem vitatkozni akartam, sőt nem is azért írtam.
csak nem szeretem , ha mások egyből ocsmány szavakkal dobálóznak, holott ennek helye sem volt.
majd felnősz, és megtanulod tisztelni a másikat, vagy magadba nézel, és jobb emberré válsz egykoron.
csak az nem most lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!