Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudom hogy egy nyűgös kédés...

Tudom hogy egy nyűgös kédés de meg kell kérdenem hátha van érdemleges válasz. Hol találok egy fekete Mágust Magyrországon? Kihagsúlyozom nem rossz célra kell.

Figyelt kérdés
7 éve vagyok házas és most egy második férfi beleszól az életünkbe.Én a feleségembe nagyon szerelmes vagyok ezért olyan belső fájdalmakkal küszködök az nem lehet leírni.A feleségem meg az érzéseire hivatkozik.olvastam a fekete mágiáról és tudom ha rosszra használom az kapom vissza.rosszra nem akarm használni csak a feleségem szerelmét szeretném vsszakapni.ezért fodultam ehez az oldalhoz.nagyon megköszönnöm ha tudna valaki segíteni mert ez a fájdalom itt bent már elviselhetetlen.Nem kívánom senkinek ezt.

2013. júl. 4. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egy átlagos házasság ma 7 évig tart. Bizony van az úgy hogy vége van. Ha fekete mágushoz mész az fekete mágia lesz; akár hogy is becézgeted!

Van olyan is hogy párkapcsolati terápia. Lehet új területeket nyitni a házasságban stb... Ezt nektek kell megkeresni. De ha vége van akkor el kell fogadni ennyi.

2013. júl. 7. 15:59
 12/17 anonim ***** válasza:

folytatás:

Inkább olyan valakit keress aki segít megtalálni az okát annak hogy ezt most át kell élned és akkor lehet hogy vissza jön a feleséged. Ha ezt nem oldod fel akkor ha el is megy a feleséged jön majd valaki más aki ugyanezt fogja veled átéltetni és addig fog ismétlődni amíg fel nem oldod a problémát.

2013. júl. 7. 16:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy feketemágiával megtámadtatod a másik pasast, a feleséged még nem fog megint belédszeretni. LEgfeljebb jön egy újabb pasas. Akkor majd azt is megátkoztattatod vagy valami, utána meg minden következőt? A hiba nem a másik férfiban van, hanem a te és a párod közti kapcsolatban, a fekete mágia pedig ezt nem tudja orvosolni.
2013. júl. 17. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Fog az menni. Higgy a mágiában, és ne higgy akik ellene beszélnek! Járd a saját utad, kényszerítsd a saját akaratod! Vizualizáld és képzeld el azt a jövőt amit meg akarsz valósítani! Ne hagyd magad olyan embereknek befolyásolni, akik nem a saját céljaidat szolgálják!

Másoktól csak segítséget, vagy közreműködést várj, de a problémáidat neked saját magadnak kell majd megoldanod a mágiában is. A mágia nem más mint saját akaratod kiterjesztése másokra, és ehhez nagyon nagyon erős akarat kell ! Amíg le vagy törve és másoktól várod a segítséget, addig nem fog működni a dolog. Majd amikor ráérzel arra a karmikus erőre,amivel képes vagy másokat befolyásolni, akkor már lesz valami. Addig pedig erősödj!

2013. júl. 18. 07:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Okok.de honnan tudom hogy erős vagyok? Mindig pròbálom magam erősìteni rajta vagyok de nagyon nehèz.
2013. júl. 19. 06:43
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
ne egyből mágiához fordulj pláne ne feketéhez.emeld fel a segged a gép elől üsd le azt a pojácát az asszonyt meg vidd el egy romantikus utazásra virágokkal meg párizzsal meg a többi közhelyes szarral.
2013. okt. 12. 18:00
 17/17 rencsooo válasza:
j.chrystal6@gmail.com nekem nagyon sok mindenbe segített, ha gondolod vedd fel a kapcsolatot vele. Rá világít sok mindenre. Jóslással és mágiával foglalkozik. :-)
2014. febr. 14. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!