Asztrál Utazás-Hogyan tudnák ki lépni a fizikai testemből?
Hogyan tudnák ki lépni a fizikai testemből?
Még sosem csináltam ijet de már hallotam róla,és ha ki léptem a testemből mit csinálhatok vagy érhetek el abban a hejzetben.
ma 16:15
és ha mondjuk nekem egy Amerikai szinész lelke tettszik?
azt hogy bulizza ki a lélek hogy talizunk?
A lelkedet nem irányítani kell akarni, hanem arra használni az erejét hogy általa okosabb legyél,becsületesebb, egészségesebb és hosszú életű.
Keress rá ezekre a fejezetekre a blogból- egyenként megtalálod, ha beírod a keresőbe..
19. f. A két csodálatos lelkünk.
28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...
29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.
31.f. A testérzésünk kifejlesztése.
Először is ismerd meg mi benned a lélek, tanuld meg érzékelni, és a testeden belül együtt működni az ÉN-neddel. aztán ha már ezeket sikerült elérned akkor a koncentrációra összpontosító, koncentráló gyakorlatok következnek amelyben a lélek nagy segítségedre lehet az élet minden területén, mert megtanulod a segítségével az egy dologra való erős odafigyelés... s majd akkor éred el csak azt hogy a lelked erejét kifelé a világ felé is felhasználhatod. Persze soha nem becstelen dolgokra, csak jóindulattal és becsületes dolgokra vehető rá, máskülönben a lélek elzárkózik az ÉN-től... e miatt válnak emberek szinte lélektelen gazemberekké aljas mindenkin átgázolóvá annyira önzővé válnak. ez viszont olyan életet eredményez ami után a lélek a test halál után megsemmisülhet.
De az asztrál utazást felejtsd el egyrészt mert nem jó a kifejezés a másik nagyon ritka képesség sok száz ezer esztendő is eltelhet hogy ilyen képességgel éljen valaki, de már kicsi gyermekkortól.
Mysterion777 Erőszakkal vizionálni nem szabad, képzelni lehet, csak nem szabad erőszakkal, látni akarni.
Csak annyira mint ahogy elképzeli az ember a szerelmét hogy most hol jár vagy holnap együtt megyünk és milyen jó lesz és csak szinte, látjuk már a erdőt halljuk a madárcsicsergést... de soha ennél tovább nem szabad menni
mami
Ez szerintem hülyeség amit le írsz neharagudj.
Szerintem a lélek is hozzám tartozik és irányíthatom azt hogy ki hogy éli meg az már egy mássik kérdés,de nekem 1x-szer az életben volt kilépés a fizikai testből és akaratlanul történt,és mégis én irányítottam a lelkemet mindenki mást írt az asztrál utazás követő élményéről.
Jobban tennéd ha inkább hálát adnál Istennek,hogy ez a legnagyobb prblémád.
Ha mégis sikerülne kilépni testedből,utána mit szándékoznál tenni?
Igen kérdező, a lélek hozzád tartozik, mert neki köszönheted, hogy élsz és azt, hogy gondolataid vannak s amíg a testedben van, addig a lélek csak halk gondolat, belső hang és válasz is egyben, mint hatodik érzés.
Egy test élhet még, de csak örök komában lélek nélkül.Hiába működik az agy és a szervezet, soha nincsenek az ilyen komásnak álmai.
Az embernek van egy teste, vagy is egy sejtkupac.
Aztán van agya ami szintén sejt kupac.
A teste irányítja az agyban született energia- mint idegrendszer-- vagy is vegetatív működik.
aztán irányítja még egy energia rendszer, amely az- a lélek energia, amely ha fellazul gyermekkorban, attól kezdve elhagyni képes a testet, de ez a léleknek saját döntése és akkor teszi meg, amikor csak ő akarja és amikor az ő testét biztonságban tudja!
Sok sok évnek kell eltelnie ahhoz, hogy a lélek akkor is kilépjen a testből, amikor az ÉN szeretné. Tanulságosan megrázó élmény ahhoz,hogy az Én feldolgozni legyen képes.
Tehát sok éven keresztül szinte minden kilépése a léleknek arra szorítkozik, hogy az ÉN-t tanítsa, vezesse, terelje egy bizonyos irányba, miközben megmutatja számára az egész világból mind azt ami fontos-- még az emberi élet borzalmait is.
Ez nem valami szórakozás, mint ahogy sokan hazudják, még akkor se, ha valóban fantasztikus élmény is egyben! A világ legnyomorultabb, részeire vitt el olyan helyekre ahol a beteg gyermek a földön feküdt, minden orvosi kezelés nélkül-- S bizony ilyen helyeken gyógyított a lelkem és azzal a szerzett tudással, amit ÉN itt tanultam a valóságban, és amit sajátosan a lelkem érzékelt
Vagy olyan helyre vitt ahol kis gyermekeket talán 8-10--13- éveseket dolgoztattak, és ököllel vert és rugdosott egy gyermeket egy szemét láda.. pontosan azzal az indulattal, csak sokkal nagyobb erővel és maradandóbb kárt okozva! sújtott le a lelkem arra a szemétláda gazemberre,- ahogy ÉN tettem volna itt a valóságban...!
--visszatérésem után még Én csodálkoztam, hogy ilyenre is képes a lelkem?
Nem úgy van az kérdező, hogy TE majd irányíthatod a lelkedet... és majd kilépsz... Soha az életbe!
--ezért nem igaz amiket összesóderolnak--
bármit tapasztalnak is állítólagos meditációval, az nem egyéb mint előidézett, kiprovokált, CSAK hallucináció.
Vagy egyszerűen álmodozás, mintha," képzelet
Sőt a lélek képes beleavatkozni még az ÉN egészségébe is!
Ami olykor elég durva tud lenni -- ilyenek a pszichés betegségek -- amelyek tulajdonképpen az ÉN védelmére történnek-- pl. menjen orvoshoz, kérjen segítséget.
Én kicsi gyermekkoromtól amire már emlékszem konkrétan 8- 29 éves koromig, csak azért léptem ki, mert a lélek kilépett, gyermekként engem akart boldognak érezni, később terelgető, tanító céllal, de mivel éltem a saját életem is, nem volt időm megérteni a célját-- hisz tanultam- férjhez mentem- gyerekeim lettek,-dolgoztam-építkeztem-- miközben minimum heti kétszer, kint rohangáltam valahol a világban 10-10 percen keresztül. Szóval azt is csak tettem, ahogy a valóságos életemet is, --tettem a dolgom...
Amíg egy reggel amikor állt a házunk, fel akartam kelni, de megbénult a két lábam-- kiabáltam a kisfiamnak; -- gyere gyorsan, hívni kell az orvost, hozzál papírt és tollat fiam. Ida hozta a papírt a tollat és abban a pillanatban ahogy írni akartam, megvakultam. S ezt a cirkuszt játszottam mind addig amíg úgy nem döntöttem, hogy ott hagytam a könyvelőszakmámat és be nem léptem a klinika épületébe, és azt nem mondtam itt akarok dolgozni, és mellette az EÜ ben újra tanulni.
Amig csak oda értem a klinikára kétszer állt meg a lábam és vakultam meg a legnagyobb forgalomban, az úttesten!
De ahogy akkor beléptem a klinikára soha többé nem állt meg a lábam!
Az a legkülönösebb az egészben, hogy lélekként gyógyított a lelkem de csak gyermekeket, miközben a valóságban szinte rosszul voltam egy balesetnél vagy vér látványától.
Amikor először láttam nagyon súlyos beteget, akit kitakartam, hogy átkössem a sebét, meg kellett fogódzkodnom ne hogy elájuljak, majd kimentem a fürdőszobába, mert rosszul voltam... soha eszembe se jutott betegekkel foglalkozni...A lélek terelt oda, elég ERŐSZAKOS módon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!