Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Volt veled olyan, hogy ok...

Volt veled olyan, hogy ok nélkül hipp-hopp kaptál egy csomó pénzt ismeretlentől?

Figyelt kérdés

Biztosan sokat gondolkoztatok, azon, hogyan lehet a világ 1%-énák a kezében a világ pénzének 80%-a ? Miért ilyen sikeresek a Rokefellerek és te miért vagy egy csődtömeg pl a film szerint.

A Titok című film modern kvantumfizikai ismereteket használ fel. Rájöttek hogy az univerzum legnagyobb tőrvénye a vonzás. Amit kigondolsz az hullámrezonancia révén átadódik informálisan az univerzumnak és az univerzum ezt adja vissza neked, amit te kigondoltál. Ha szűkőlsz és szegény vagy, még szegényeb leszel és nem lesz csajod se. Ha gazdagságot képzelsz el és sok szöszit, az válik valóra.

A film szerint ki kell gondolni, hogy az állam vagy valaki meglep egy hatalmas csekkel amit neked küldenek és ez megvalósúl, minden indok nélkül,. csak ki kell gondolni és a kvantumfizika megcsinálja. Neked is?

[link]

2013. máj. 25. 20:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Olyan csekkeket szoktam kapni,amiben az állam jár jól az én állam meg felkopik.
2013. máj. 26. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:
3 trillió dollár? na látod mondtam én hogy fogalmad sincs mi az hogy nagy pénz...
2013. máj. 26. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!