Materializációnak hol kezdjem a tanulását? Tudom h nem könnyü, de idom van.
Nem baj, tanuld csak, ne hagyd magad befolyásolni!
És ha majd sikerül, akkor leborulunk eléd, és imádni fogunk, mert te vagy az Isten.
Tedd meg az első lépést az Istenné válás útján. Szorítsad össze a fogaidat, összpontosíts, és mondd: "LEGYEN!"
És majd lőn...
sztem erre egy élet is kevés lenne neked...
el kell mélyedni a spiritizmus és okkultimus rejtelmeiben, meg a mágiáról is kellene vmit tudnod...mire ide eljutnál h e három dologról valami felfogható tudásod van, már sztem eltelne több 10 év.
a tudást úgy értem, h nem elolvasol mindegyik témában egy könyvet, és egyből azt mondod h tudod!
hanem azt h az elmélet után már a gyakorlatba is áttudsz ültetni dolgokat, és azok működnek, de nemcsak úgy h te látod, v érzékeled, hanem mások is.
remélem érted h ez nem egy két év alatt lesz.
nem tudom , ennyi időd is van????
MI VAN?!
hogy érted, hogy "tanulni" róla?
azon mit akarsz tanulni?
mellesleg a materializmus halál negatív dolog.
miért akarsz materialista lenni?
5ös
a kérdező nem a materializmust kérdezte...
hanem a materializációt!!
a kettő ég és föld egymáshoz képest!
"Halál negatív dolog"
Ami az agyadban van, az lehet.
Én most a gravitációt tanulom, egész jól haladok.
"olyan magus akarok lenni, aki energiabol targyakat hoz letre.."
Tulajdonképpen k.va egyszerű. Jelentkezel fizikus szakra, jó eredménnyel elvégzed, és pár év kutató munka után kijuthatsz a CERN-be, ahol már van esélyed rá, hogy létrehozhatsz néhány molekulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!