Aki kinyitotta mar 3. szemet, hogy csinalta? Konyvbol tanulta?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 16:20
1/10 anonim válasza:
Sehogy. Csak beképzelte magának.
2/10 anonim válasza:
Ki lehet nyitni bizonyos technikákkal, de csak akkor ha már belül érett vagy rá, és az égiek engedélyt adnak rá.
Addig felesleges erőltetni, úgy sem történne semmi.
Namaste: Laci
3/10 anonim válasza:
Úgy csinálta, hogy elbandukolt Csernobilbe aztán várt néhány évet a hatásra.Ha szerencséje volt, akkor más rendellenesség nem jelentkezett.
4/10 anonim válasza:
ki lehet nyitni de ezeket bizalmas dokumentumokban lehet megtalálni amit a keresztények nem nagyon szeretnek
5/10 anonim válasza:
Úgyértem a keresztény isten "ellentétének" a HÍVŐI ÉRTENEK HOZZÁ akik spirituálisak gondold csak végig
6/10 anonim válasza:
Aki kinyitotta már a 3. szemét, az nem fog többé ide járni :D
8/10 anonim válasza:
Hát én kinyitottam. Az emberem állt a hátam mögött,így már 4 szemünk volt vazze. 3D, mint a moziba vazze.
10/10 anonim válasza:
Menj el Csernobliba, ott eltöltesz néhány napot( lehet sokat mondtam) és kinyílik. :) Na jó nem, nem tudom, ezt nem lehet csak úgy kinyitni szerintem ez adottság,( azoknak akik hisznek az efféle dolgokban ez nem hülyeség) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!