Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen hatással van egymásra...

Milyen hatással van egymásra ez a két ásvány? Hordhatóak együtt?

Figyelt kérdés

Sólyomszem és Türkiz kő felhasználásával szeretnék medált csináltatni. Hatásukat tekintve hordhatóak együtt ezek a kövek, vagy az egyik blokkolja esetleg a másik hatását?

A medál ezüstből készülne és két kis méretű kő lenne benne.

Várom a hozzáértők válaszát. :)

Köszönöm szépen!

2013. máj. 9. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem bántásból mondom, mert nagyon korrekt és udvarias módon állsz hozzá a dolgokhoz, inkább csak segítségként, és azért, mert rengetegen emlegetik az efféle frekvenciákat meg rezgéseket:

- a különböző frekvenciájú rezgésekben nem kell, nem is lehet "hinni", mert pontosan mérhető, pontosan leírt és ismert jelenség. Ha az általad emlegetett köveknek vannak valamilyen rezgései, akkor azt mérni lehet.

- egy kő, ha nem hat rá éppen semmi külső hatás, egészében nézve nem rezeg semmilyen frekvenciával.

- persze a követ lehet "rezgetni", például hanghullámokkal vagy más külső rezgéssel. Azonban két kő, ha nem pontosan egy méretűek, alakúak és felépítésűek, összetételűek, akkor mindenképp más frekvenciával és más "alakban" fognak rezegni! Gyakorlatilag lehetetlen, hogy két sólyomszem vagy akármilyen kő "egyformán" rezegjen! Még egyszer kiemelem, hogy maguktól >nem< rezegnek a kövek, csak ha direkt rezgetik őket valamivel.

- ha a köveket felépítő atomokat, molekulákat nézed, akkor persze találhatsz rezgéseket, mert minden egyes részecske rezeg. A részecskék rezgései sok mindentől függenek, de az egyik legalapvetőbb hatás a hőmérséklet. Ha két kő közül az egyik picit melegebb, annak a részecskéi máris intenzívebben rezegnek. De ebben megint nincs semmilyen misztikum.

Arra akarok rámutatni, hogy nincs értelme (bár hatalmas divat) mindenféle titokzatos rezgésekről, magasabb meg alacsonyabb rezgéssíkokról (ami eleve hülyeség) beszélni, mert a rezgéseket "nullától a végtelenig" és azok hatásait ismerjük. Egy kő, ha a nyakadban hordod, önmagától nem rezeg, ha valami rezgeti, akkor pedig minden egyes kő különböző módon rezeg. Ha lenne is hatásuk (persze nincs), akkor is különböző lenne minden esetben.

Érhető ez? Még egyszer mondom, hogy nem bántani akarlak, csak nem értem, miért hisznek sokan ilyen zöldségekben, amikor baromi egyszerű magyarázat van rá.

2013. máj. 13. 14:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem vettem bántásnak, köszönöm szépen, hogy fáradtságot nem kímélve ilyen hosszan és részletesen leírtad nekem ezeknek a dolgoknak a működését.
2013. máj. 13. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Lelohad a tököd.
2013. máj. 13. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
A tigrisszem az elég erős védelmező kő. A türkiz megnyitja a harmadik szemet, és a torokcsakrát. Ha a kettőt kombinálod ezüsttel, ami a szépség, és a rokonszenvre van pozitív hatással, akkor ebből az lesz, hogy Eltűnnek a bőrhibák, és védelmet nyújt az entitásokkal szemben :)
2013. nov. 13. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:
35%

# 11

Lehet egy kérdésem hozzád? Mint vegyész szerintem meg tudod válaszolni :D

Milyen elviselhetetlenül magas szintű agyalágyultnak kell lennie az embernek, hogy "anti-spiritisztaként" odadöcögjön egy spiritualitással kapcsolatos kérdéshez, és belekrákogja a kérdező arcába hogy mennyire nem ért egyet vele?

Másik kérdés, komolyan előre elvártad, hogy miután émelyítően undorító módon beledörgölted a seqqed a kérdező képébe, illedelmes legyen hozzád?(óóóóh én annyival okosabb vagyok nálad, hadd magyarázzam meg neked miért és mennyire) Lehet hogy korrekt és udvarias módon állt hozzá a hatalmas pofádhoz, de nem kellett volna.

Harmadik kérdés. Tudod hogy több száz hasonló ember van itt az ezotéria kategóriában, több száz hasonló kommenttel,több száz szinte ugyan olyan gondolatmenettel? És hogy a kérdező valószínűleg összefutott már pár klónoddal?(ezért ilyen nyugodt gondolom)Igen, ennyire vagy eredeti és ennyire új amit mondasz.

De minek is kérdezlek, nyilván való hogy a nádszálkisasszony törékeny kis egódat jöttél fitogtatni, senkit se érdekel hogy vegyész vagy a való életben, szóval virtuálisan éled ki magad.

Ajánlom hogy kezdj el meditálni Szodalit vagy Pirit marokkővel,segít a szorongásaidon és talán lelkileg is felturbóz kicsit.Az Azúrmalachit pedig nyitottabbá tehet és segítségével jó dolgokat is bevonzhatsz az életedbe. Heliotróp kővel a felszín alatt megbúvó agressziót tudod csökkenteni, hordd nyakláncként.

(persze ez mind csak asszociáció,ha megkeresel priviben leírhatod az aktuális problémáid és ajánlok valamit)

De sajnos biztosan mondhatom hogy a seqqfejséget semmi sem gyógyítja(max egy bakancs az arcba)

2015. okt. 24. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:

#15: úgy tűnik, nem meditálsz elég sokat, vagy nem hordasz elég varázskövet, mert igen dühösnek és agresszívnek tűnsz. Korrekt és kulturált válaszokat váltottunk a kérdezővel, te meg hónapokkal később idejössz hőzöngve és fröcsögve :D

Azért vettem a bátorságot, hogy az ezo-fórumba írjak hozzászólást, mert remélem, hogy segítek vele. A gyógykövekhez hasonló ezoterikus praktikák nem csak feleslegesek, de károsak is lehetnek, ha valódi gyógyhatást várnak tőlük, és valódi kezelések helyett ezeket próbálják alkalmazni. Plusz arra próbáltam rámutatni, hogy mennyire nevetségesen téves és hibás az ezoterikus magyarázat.

Amúgy nem vagyok vegyész.

2015. okt. 26. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!