Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rózsaszín öltönyös szellemet...

Rózsaszín öltönyös szellemet fotóztak le véletlenül?

Figyelt kérdés
[link] képpel !
2013. ápr. 21. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na, akkor elmesélem egyik tapasztalatom.Egy reggel, jóval ébredés után, ahogy az ágyban üldögéltem és elnéztem a szoba túlsó végébe, legnagyobb meglepetésemre azt láttam, hogy egy ilyen áttetsző férfialak(mint amilyen áttetsző a képen van, csak ez nem rózsaszín öltönyben volt), fekszik a szoba túlsó sarkában, mintha a pipereszekrényemen feküdne,pontosabban, nem rajta feküdt, inkább mintha fekvő helyzetben "lebegett" volna felette..Áttetsző volt a jelenség, de mégis egész jól látható, az arcvonásait is rendesen lehetett látni.Pár pillanatig volt látható és végig mozdulatlan volt.Aztán hirtelen eltűnt, mintha mi sem történt volna.Hát, megállt bennem az ütő, mondhatom, akkor még nem foglalkoztam olyasmivel, hogy szellem, meg hasonlók, el sem tudtam képzelni, mi lehetett ez.Elmondtam nagymamámnak és ő az elmondásom alapján úgy gondolta, talán a fiú testvérét láthattam, akinek azon a helyen volt az ágya, ott is halt meg fiatalon és úgy nézett ki, amilyennek én láttam azt a jelenést.Előszedett a szekrénye mélyéből fotókat, amiket azelőtt nem láttam és felismertem rajta a férfit, aki megjelent, nagymamám testvérét.

Négyszer vagy ötször láttam életem során különféle szellem jelenséget.Egyszer alkalmam volt meg is érinteni az egyiket és fizikailag teljesen valósnak tűnt, nem úgy történt, ahogy a szellemjelenségeket képzelik, hogy átmegy rajta az ember keze.Bár lehet, hogy ez az egy kivétel volt és esetleg a többi "illékonyabb" jelenség lehetett, azt nem tudom, mert a többit nem volt szerencsém megérinteni.

2013. ápr. 23. 11:50
 12/14 Napkiraly ***** válasza:
Érdekes, hiteles, zöld kezet ér. Cserébe mesélek egy sokkal kevésbé érdekeset. Tegnap egy régóta kihalt hatalmas épületben jártam. Légmozgás nem volt, viszont tőlem két méterre szépen lassan kinyílt egy ablak. Az ablak nem volt kitörve, tehát nem túl rég lehetett nyitva. A többi ablak nem mozdult,légmozgás nem volt, elég lassan nyílt. Először nem tulajdonítottam neki jelentőséget, pár perccel később jöttem rá, hogy nem tudok rá magyarázatot.
2013. ápr. 23. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Ablakos sztorim nekem is van.Régebben egy nagy, régi házban laktunk, ahol nem volt a közelben szomszéd, és nagy, üres parkban állt.Nos, egy éjjel felébredtem és nem bírtam vissza aludni.Egyszer csak hallom, hogy többször becsapódik a konyhai felső kis ablak,aminek nagyon jól ismertem a hangját, nem lehetett mással összetéveszteni a sajátos nyikorgást, jellegzetes dübbenést.Kezdett a frász kerülgetni egyrészt azért, mert odakint a szél sem rebbent, tehát huzat nem lehetett, másrészt pedig azért, mert éjszakára soha nem hagytuk nyitva az ablakokat.Örökkévalóságnak tűnt, mire sikerült felébreszteni anyámat és rávenni, hogy jöjjön ki, mert csapkodja "a szél"(ami nem volt) az ablakot.Nos, kimentünk és az a bizonyos ablak jó alaposan be volt csukva kilincsre.Engem pedig jó alaposan leb@szott anyám, hogy minek ébresztgetem feleslegesen?!Visszafeküdtünk.

Anyám elaludt 2 percen belül, minta bunda, én sajnos nem és akkor kaptam csak frászt, mikor újra hallottam egymás után többször az ismerős ablak csapódást!Nem találok rá magyarázatot.A hangot felismertem, mindenki felismeri az otthona neszeit, ha már évek óta ott lakik benne.De nem értem,hogy történhetett.Többször előfordult velem egyébként, hogy fura dolgot láttam vagy hallottam és gyorsan odahívtam egy családtagot, hogy jöjjön ő is nézze, hallgassa meg, de mire odaért, megszűnt a dolog!Aztán mikor elment, újra kezdődött!Így volt az ablak kopogással is.Megfordult a fejemben egy idő után, hogy valami szórakozik velem!

2013. ápr. 24. 15:50
 14/14 Napkiraly ***** válasza:

Mondjuk ezt el tudom képzelni, egy régi villában lakom, 3,5-ös belmagasság, 3 méteres ajtók, század eleji ablakok. Én már észre se veszem, de nálam éjjel állandóan megy a hangzavar, reccsenés, kattanás, csak annak furcsa aki először alszik itt. A földrengés is úgy volt hétfőn, hogy a párom felébresztett, hogy neszeket hall. Mondom naés, mintha máskor nem :) na ez volt 0:23-kor.

Mondjuk ilyen ablakos történetem nem volt, ez az első, de elég érdekes volt. Főleg, hogy egy régen felszentelt épület ablaka volt (később más funkciót kapott)

2013. ápr. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!