Hol vagy hogy lehet megtanulni a sátán nyelvén?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 15:49
11/16 A kérdező kommentje:
és ki lenne erre a megfelelő ember?
2013. ápr. 20. 16:02
12/16 Illusi0n válasza:
Én csak egy embert tudok ajánlani, aki esetleg...de Ő nem hinném, hogy ezt megtenné Neked (illetve senki "épelméjű"). Fehér Mágiával foglalkozik, és nem Fekete (bár ért hozzá).
Miért szeretnéd ezt?
13/16 anonim válasza:
Egyáltalán ki a fenével akarsz majd sátánul beszélni? Tanulj inkább szanszkrítül, még annak is több hasznát látod, mint az ilyen baromságnak.
14/16 anonim válasza:
Hajdanán több nyelven is folyékonyan beszéltem...a tündék, emberek sőt az orkok, törpök nyelvén is. Manapság már megfakult az elmém, s az ősi tudás a homályba burkolódzott. El kell menned Mordorba, ifjú félszerzet...oda ahonnan még senki sem tért vissza. A mordori fekete nyelv az, mit te oly bőszen kutatsz.
Sikerekben gazdag utat kíván:
Szürke Gandalf
16/16 anonim válasza:
engem is érdekelne hogy lehet megtanlni. Egy idően a törzshelyemen jártak olyanok akik fura érthetetlen nyelven beszéltek de először azt gondoltam hogy héber de nem az megkérdeztem őket milyen nyelvet beszélnek de azt mondták ők magyarul eszéltek ami nem volt igaz. Ami az érdekes hogy mikor az egyik csaj ezen a nyelven beszélt teljesen megváltozott a hangszíne sokkal erotikusab lett a hangja. Tegnapig nem tudtam róla hogy ez valszínűleg a sátán nyelve lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!