A sátánisták & okkultisták szerint hogyan fog végetérni a világ?
Azt tudni, hogy a vallásosak szerint feltámadás lesz, ítélet és utána élet a mennyekben. A ezotérikusok szerint pedig felemelkedés vagy reinkarnáció az Nirvanáig. A szkeptikusok meg ateisták szerint meg semmi sem.
Azt viszont nem tudom, hogy a Sátánisták és okkulisták szerint hogyan ér véget az emberiség élete, fejlődése?
Tudtommal az ateiste istenekben nem hisz, nem pedig a túlvilágban nem. Vagy az csak simán nem vallásos.
A szkeptikus is micsoda? Miben szkeptikus? Mert lehet abban nem hisz, hogy vannak tündérek, de szellemekben meg igen.
A sátánisták többsége ateista.
Az okkultizmus meg elég összetett gyűjtőfogalom, nincs egységes világvége-kép, ahogy a világ mibenlétének felfogása sem egységes.
Még az sem teljesen igaz, hogy az ezoterikusok felemelkedést, vagy Nirvánát emlegetnének, a New age-ben azért rendesen tudják keverni a szezont a fazonnal; a Nirvána és reinkarnáció gondolata a hinduizmusból és buddhizmusból ered, és a nyugati ember csak hellyel-közzel érti, hogy mi mindent takarnak valójában ezek a fogalmak. Ha már a keleti vallásoknál vagyunk, ők nem lineáris, hanem ciklikus időképben gondolkodnak, vagyis nincs kezdet és nincs vég, hanem körforgás. Ennél fogva a világvége is más értelmezésű.
"A sátánisták & okkultisták szerint hogyan fog végetérni a világ?"
- kapjatok egy választ... nem ér véget.. a kezdet és a vég: az alfa és az Ó+A ugyanaz... egyetlen pont...
...a világot a törvény ereje tartja fenn és a törvény örök...
...aki a törvényt felülírná, azt a törvény (ereje) felülírja (lásd Jézust, isten küldöttét, a vádló angyalt)...
...tanuljon mindaz, aki képes rá!
...elhiszik a saját álmaikat - és még inkább a mások álmait -, de azt, ami a szemük előtt van, nem látják..
Ő, a Bölcs mondott el mindent, ki az, aki keresi őt és ki az, aki megtalálja?
Én megtaláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!