Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ismeri valaki Morgaine boszork...

Ismeri valaki Morgaine boszorkány főpapnőt?

Figyelt kérdés

Olvastam a honlapját, és szimpatikusnak tűnik, tanfolyamai is viszonylag elérhető árúak.

De nem hallottam róla semmi véleményt eddig, valahogy túl fiatalnak látszik, hogy ilyen címet viseljen.

Volt valaki a tanfolyamán? Beválnak a jóslatai? Érdemes hozzá fordulni?

A honlapja:

[link]

#jósnő #boszorkány #Wicca #papnő #főpapnő #Lady Morgaine Mutendzsmet
2013. márc. 28. 19:00
1 2 3 4 5
 31/43 Hecate goddess válasza:
46%

Látom a régebbi válaszom, véleménykifejtésem óta, ismét akadtak kételkedők. Paraszt-kétkedők. Mert a kétkedés ugye önmagában nem probléma, de ha valaki ostoba módon teszi, az igen. Vajon meg van a 8 általánosa olyan embereknek, mint ez a névtelen ember, a „30 éves kiscsírke boszorkány főpapnő -.-„ kommentjével? A 8 általános már csak a csirke szó hosszú í-vel történő leírása miatt is kétséges, meg azért is, mert ha nem is ismer valakit, hogy van bőr a képén tiszteletlenül le 30 éves csirkézni valakit? Falusi vagy öreg? Nálatok csirkében mérik az embert? Akkor az illető meg biztos egy kappan, ha már így magából indult ki. Kívánok neki Karácsonyra sok eszet és értelmet.

Ami Miller-t illeti… ő meg ne csak gondoljon, hanem tudjon. Márpedig nem ismered, nem tudhatod szélhámos-e vagy sem, akkor ne jelents ki csak úgy ilyeneket. Majd ha már volt nála tapasztalatod. Különben én is kénytelen leszek azt „gondolni”, hogy te is értelmileg egy zokni szintjén állsz.

Ám ami ezúttal vitte a pálmát, az ez a beszólás: „HKHV! mozgalom válasza:Én ismerem, párszor meg is volt. Ennél többet illetlenség lenne mondanom.”. Nosza,...barátom, te aztán vagy nagyon bátor, vagy nagyon ostoba, vagy egy utolsó gyerekes idióta. Illetlenség lenne többet mondanod, de azért ezt a megjegyzést ide lökted? Mi vagy te, valami félresikerült prűd-apáca hapsi testben? Másrészt marhára hozzájárultál ehhez a közösségi vitához, a nagy semmivel, mert leírtad, hogy elvileg megvolt, de semmi egyéb. Gratulálok, te is igazi IQ bajnok vagy. Már csak azért, mert voltam olyan jó, és egy kicsit utánad néztem, hogy tuti bizonyítékok által is megtudjalak cáfolni. Mert az nem kétséges, hogy hazudsz, ami Morgaine-re nézve nagyon sértő, hogy valótlant állítasz róla. Nos, a helyzet pedig az, hogy egyéb kommentjeid között találtam egy ilyet: „HKHV! mozgalom válasza: Én pontosan gyakorló katolikus keresztényként örülök neki.” Na már most, aki ismeri L.Morgaine-t, az tudja róla, hogy nem katolikus párti, lévén, hogy boszorkány, és teljesen más a hite. Csakhogy, hívei között is akadnak olyanok, akik hisznek Istenben, és megtartottak néhány katolikus-hasznos eszmét, tehát nem ítéli el őket érte, hanem tiszteletben tartja ezeket a nézeteket. De én, mint közvetlen híve, elárulom nektek, ha az utolsó férfi a világon egy katolikus lenne, és rajtuk múlna a jövő, akkor inkább kihalna a jövő, semmint bárminemű intim kapcsolatot létesítsen egy katolikussal. És ez teljesen érhető. Más vallási nézetekről csevegni, és együtt gyakorolni hitet, semmint valakivel megosztani az ágyat. Tehát hapsikám, nagyon beégetted magadat, mert még a gondolatodtól is kifordulna szegény gyomra.

Ide lássuk még egy másik kommentedet, amiben ahhoz szóltál hozzá :„ Ti mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok egy 23 éves fiúval összejönne?” És a te kommented erre: „Utolsó, én már láttam olyan fiút, aki nem. Sőt, általában az szokott lenni a leosztás, hogy az ilyen fiú egy nagy étkű lánnyal, a MAGAMFAJTA "legyet is röptében, napi egyszer legalább" pasas pedig egy "heti egy is sok, de mert nagyon akarod, üsse kő" lánnyal kerül össze.” Kihangsúlyoztam a szót, amin a hangsúly van. A MAGADFAJTA emberrel, szóba sem állna M., aki fűvel-fával összefekszik. Egyébként mondanom sem kell, rémesen színvonalasan fogalmazol. De visszatérve a tárgyra, M. nem pártolja azokat, akik ilyen természetűek, és a hosszabb, vagy inkább rövidebb…végük után mennek. Összegezzünk hát.. egy ilyen alak, mint te, katolikus, de közben jóformán prostizó-típusú ember, milyen kapcsolatban is állhatna M.-mel? Szerintem még barátiba sem, de ismerős szinten sem! Úgyhogy te csak egy ócska hazudozó vagy. ÁMEN.

Végezetül…köszönet azoknak, akik bármilyen formában is, de megvédelmezték M.-t. Náluk van az ész és a bölcsesség. Nem mellesleg, tud arról, ami itt folyik, de mondanom sem kell, több esze van annál, mintsem belefolyjon. Ezért vagyok én itt, mert én lesüllyedek ide bizonyos sötét emberi szintekre, hogy megpróbáljak értelmet verni beléjük.

Továbbá, akinek elmaradása van M.-mel, az írjon neki újra nyugodtan. Ezt külön Ő üzente. Nem szeret senkinek adósa maradni. Viszont azt értse meg mindenki (amit egyébként kevesen tesztek), hogy Ő a világban jár és kel, sok a dolga, és ő a tettek embere, nem pedig az email-es levelezések-e. Ezért kicsit több időt vehet olykor igénybe, mire válaszol. De mint mondottam, akinek félbe hagyott ügye van vele, az keresse fel.

Aki megérdemli, az legyen áldott!

2013. szept. 23. 14:38
 32/43 anonim ***** válasza:

Én nem kötekedek, igazából végig sem olvastam a kommentedet, mert nem nekem szól. De egy valamit azért kifejthetnél, ha nem nagy fáradtság, mert érdekel. Hogy lesz valakiből boszorkány főpapnő? :D

Egyébként én meghúznám. /ezt csak diszkréten jegyeztem meg/

2013. szept. 23. 22:16
 33/43 anonim ***** válasza:
HKHV! mozgalom = Hülye Kérdések Hülye Válaszok mozgalom.
2013. szept. 23. 22:42
 34/43 anonim ***** válasza:
Csak nevetni lehet ezen a sok sületlenségen. Még szélhámosnak is gyenge ez a csaj. Sültbolond aki ezt komolyan veszi.
2013. szept. 23. 23:01
 35/43 anonim ***** válasza:

tegnap 23:01

Egyébként ebben van valami. Azt állítja, ért a mágiához, erre meg felfele fordított pentagram van a nyakában... bevette a zsidó média hazugságait a pipi. De azért meghúznám.

2013. szept. 24. 22:59
 36/43 anonim ***** válasza:

"De azért meghúznám."

Ezzel mind így vagyunk. Ebben az egyben mind egyetértünk.

2013. szept. 25. 00:21
 37/43 A kérdező kommentje:
Jaj, nem bántsátok már - pláne ismeretlenül! Szexuális célzásokat meg pláne fölösleges tenni, egy katolikustól meg pláne nem szép dolog! Egyébként a hölgy még mindig nem került elő - pedig többször kerestem. Az a furcsa, ha keveset van Magyarországon, vagy tartósan kint él, akkor hogy tud tanítani? Ha nem válaszol a levelekre, akkor hogy tudja a kapcsolatot tartani az ügyfeleivel? Miért nincs telefonszám az oldalon?
2013. szept. 28. 14:37
 38/43 anonim ***** válasza:
A sok kérdésedre egy válasz: Talán mert szélhámos?
2013. szept. 28. 14:49
 39/43 anonim ***** válasza:

Nem vagyok katolikus. Az én vallásom nem tiltja a házasság előtti szexualitást. Szóval még mindig meghúznám :D

De ha katolikus lennék ezt írnám: összeházasodnék vele, aztán meghúznám :D

2013. szept. 28. 14:54
 40/43 anonim ***** válasza:
Él még a csaj ? Elátkozta egy rivális papnő?
2014. márc. 5. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!