Valami misztikus történik velem?
Már hetek óta azt álmodom hogy dolgozok pl: gyárakban, utca seprö, takarìó, vagy földmüves vagyok, stb.
Pedig 26 éves vagyok és még soha nem dolgoztam és nem is szeretnék, ez nekem olyan mint a klausztrofóbiásnak ha be van zárva.
De akor mért álmodom ezt?
Vagy az álmos könyvben jártas emberek választ tudnának adni hogy mik ezeknek az álmoknak a jelentösége?
Értem, szerintem ezek a félelmeim kivetülése.
Köszi a választ.
Temetésem szerintem szép lesz mert sokan szeretnek, és sirkövet meg én megveszem meg a sìrhelyet is, a szereteimnek csak virágot kell hozzanak annyit meg biztos kapok.
A munkáról meg ne is beszéljünk, mert az a legtöbb embernek nincs jó.
De az álmaimra nem tudnál választ adni?
Este is arra riadtam hogy egy traktoral szántok, és kukoricát kapálok.
A traktorozás és a kapálás elég sokszor feltünik az álmaimban, pedig ilyeneket még soha nem csináltam és nem is fogok ez biztos.
Fiú vagyok.
És láttod mikor ìrok?
Na megint kapálásból riadtam fel, de már az álom vége fele gurult a traktor is :s
És ez egyre rosszab
Ne félj tőle. Próbáld befogadni. Nem jó félelemben élni. Ezek az álmok annyira megadják neked a lehetőséget a javulásra, hogy hihetetlen, csak ki kell használni. Az meg nem igaz, hogy mindegyik álomkép más dolognak a szimbóluma, mindenkinek saját álomszimbólumai vannak.
Fogadd be. Végezd örömmel azt a munkát. Még könnyebb, hogy ha álom közben rájössz, hogy álmodsz, és akkor mégjobban pozitív élményként élheted meg őket. Ha az álmaidban a munka pozitívvá válik, talán a félelmed is elmúlik.
- Kapálni: kikapcsolódás,összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.
- traktor: sok dolgot kell egyedül elintézned, elmaradás.
- takarítás: azoknak az embereknek az álma, akik a külső dolgaik látványos rendbentartásával próbálják - önmaguk előtt is elfedni belső rendetlenségüket. Mégis biztató álom, mert a rendteremtés szükségességét az álmodó már felismerte; tegye is meg. Különösen piszkos helyiséget, tárgyat takarítani, viszolyogni a mocsoktól: szűkmarkúság, kisstílűség. Takarítás közben összepiszkolódni: visszatérő kínos gondolatok, emlékek, elhárított felelősség.
- újság kihordás: nem látsz tisztán egy dologban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!