Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valami misztikus történik velem?

Valami misztikus történik velem?

Figyelt kérdés

Már hetek óta azt álmodom hogy dolgozok pl: gyárakban, utca seprö, takarìó, vagy földmüves vagyok, stb.

Pedig 26 éves vagyok és még soha nem dolgoztam és nem is szeretnék, ez nekem olyan mint a klausztrofóbiásnak ha be van zárva.

De akor mért álmodom ezt?

Vagy az álmos könyvben jártas emberek választ tudnának adni hogy mik ezeknek az álmoknak a jelentösége?

2013. márc. 28. 13:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az álmoskönyvek lósz***t sem érnek. Az álmaidban a félelmeidet, vágyaidat, örömeidet, érdeklődési körödet látod megtestesülni. Melyiket ismerted fel az utóbbi időben az álmaidban? Lehet, hogy ezek az álmok fognak hozzásegíteni ahhoz, hogy megtanulj dolgozni és hasznos tagjává válni a társadalomnak. Használd fel őket.
2013. márc. 28. 21:21
 12/20 A kérdező kommentje:

Értem, szerintem ezek a félelmeim kivetülése.

Köszi a választ.

2013. márc. 29. 04:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyébként megértem a fruztráziódat (én még csak nagyon rövid távon dolgozom itt), jó munka, meg szép temetés nincs. Kis szerencsével neked sem lesz egyik sem.
2013. márc. 29. 11:51
 14/20 A kérdező kommentje:

Temetésem szerintem szép lesz mert sokan szeretnek, és sirkövet meg én megveszem meg a sìrhelyet is, a szereteimnek csak virágot kell hozzanak annyit meg biztos kapok.

A munkáról meg ne is beszéljünk, mert az a legtöbb embernek nincs jó.

De az álmaimra nem tudnál választ adni?

Este is arra riadtam hogy egy traktoral szántok, és kukoricát kapálok.

A traktorozás és a kapálás elég sokszor feltünik az álmaimban, pedig ilyeneket még soha nem csináltam és nem is fogok ez biztos.

2013. márc. 29. 13:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Az álmokkal kapcsolatban szerintem az a helyzet, hogy nem szoktak ennyire egy téma körül forogni és mind más fekvésben. Vagyis azt még megérteném, ha MINDIG traktorral álmodnál, vagy MINDIG utcát sepernél, de így, hogy az egyetlen közös vonás az, hogy valami kellemetlen fizikai munkát végzel, eléggé konzekvensnek, ezáltal kamuszagúnak hangzik. Az álom nem szokott ennyire általánosítani. Ráadásul a fenti szimbólumok teljesen más jelentőséggel bírhatnak egy álomban, itt viszont mindegyik a munkához kapcsolódik, ami lehetetlen, vagyis te találtad ki. Ez így érthető? :D Nyugtass meg, hogy legalább lány vagy és nem fiú.
2013. márc. 29. 14:25
 16/20 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok.

És láttod mikor ìrok?

Na megint kapálásból riadtam fel, de már az álom vége fele gurult a traktor is :s

És ez egyre rosszab

2013. márc. 30. 03:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne félj tőle. Próbáld befogadni. Nem jó félelemben élni. Ezek az álmok annyira megadják neked a lehetőséget a javulásra, hogy hihetetlen, csak ki kell használni. Az meg nem igaz, hogy mindegyik álomkép más dolognak a szimbóluma, mindenkinek saját álomszimbólumai vannak.

Fogadd be. Végezd örömmel azt a munkát. Még könnyebb, hogy ha álom közben rájössz, hogy álmodsz, és akkor mégjobban pozitív élményként élheted meg őket. Ha az álmaidban a munka pozitívvá válik, talán a félelmed is elmúlik.

2013. márc. 30. 13:11
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy adják meg a "javulást" mikor ezektöl félek.
2013. márc. 30. 14:39
 19/20 HaruKyra válasza:

- Kapálni: kikapcsolódás,összebékítesz magadban két egymásnak ellentmondó gondolatot.

- traktor: sok dolgot kell egyedül elintézned, elmaradás.

- takarítás: azoknak az embereknek az álma, akik a külső dolgaik látványos rendbentartásával próbálják - önmaguk előtt is elfedni belső rendetlenségüket. Mégis biztató álom, mert a rendteremtés szükségességét az álmodó már felismerte; tegye is meg. Különösen piszkos helyiséget, tárgyat takarítani, viszolyogni a mocsoktól: szűkmarkúság, kisstílűség. Takarítás közben összepiszkolódni: visszatérő kínos gondolatok, emlékek, elhárított felelősség.

- újság kihordás: nem látsz tisztán egy dologban

2013. márc. 30. 16:15
 20/20 A kérdező kommentje:
HaruKyra pont ilyesmi magyarázatott vártam, és tényleg igaz köszönöm
2013. márc. 30. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!