Hogyan lehet valakibol szabadkomuves?
Bemegy a szabadkőművesek helyi központjába, és jelzi, hogy szeretne önszántából szabadkőműves lenni. Hinnie kell egy felsőbb lényben, felnőttnek kell lennie, erkölcsösnek kell lennie, és szükség van egy vagy két szabadkőművesre, akik afféle "referenciát" adnak neki, tehát javasolják felvételre.
A szertartások már az egyes szintekbe való beavatásra szolgálnak.
Nézelődj itt, azt tudom, hogy valamikor a 90-es évek közepén még a mi városunkban is tartottak olyan előadás-sorozatokat, hogy azok alapján aki úgy gondolta, csatlakozhatott hozzájuk.
Hogy egyház, vagy csak egyesület, mi keretében működnek, dolgoznak, azt nem tudom, de valahol van egy központjuk, és gondolom az ország legkülönbözőbb részein vannak tagjaik.
Ha találsz valahol egy telefont, vagy e-mail címet, akármit, máris fel tudod venni velük a kapcsolatot.
5ös
és ez az ismerősöd elismert volt társadalmilag?
mivel foglalkozott
kiv vagyok, h egy ilyen ember mit csinál?
"Legyél gazdag és befolyásos, szüless zsidónak."
A szabadkőműves páholyokban épp az volt a pláne, hogy közembernek születettek is kerülhettek "magas pozíciókba", vallástól függetlenül.
Mondj egyet aki szegény volt!
Vagy most szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!