Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Asztrállény megjelenésekor...

Asztrállény megjelenésekor milyen szagok szoktak lenni?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy angyalnál pl virágillat ? Démon megidézésekor pedig kénkő, foszfor vagy égett szag. Sima szellem megjelenésekor pedig cigi szag sok esetben. Te mit tapasztaltál ? szoktál szimatolni ilyankor?
2013. márc. 10. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmit nem szoktam érezni :)
2013. márc. 11. 07:23
 2/11 anonim válasza:
Általában sülthús és töltöttkáposzta illat egyvelegét lehet szagolni ilyenkor :DD
2013. márc. 11. 17:02
 3/11 Napkiraly ***** válasza:
ha asztrál akkor miért van szaga?
2013. márc. 11. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha fingik az asztrállény, akkor büdös.
2013. márc. 12. 19:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Én, mikor megértettem ÉA-t (=kiteljesedett bennem a róla való kép),

virágillatokat éreztem kb. 2-3 napig.

Nagyon kellemes volt, olyan volt, mint valami tanúságtétel.

Kiegészítés: nem vagyok "spirituális sátánista", közöm nincs ezekhez a dolgokhoz.

----

Más: ott van a régi teremtés, az ember teremtése, az eredet....

ez, mint minden más is: megérthető.

2013. márc. 12. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Minek a rövidítése az ÉA?
2013. márc. 13. 07:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem az Electronics Arts-é. :-)

EA ÉA a kezdet és az eredet Ő "Havva", minden élő "anyja" minden élő tőle származik... általa és az "ÚR" által jelent meg az első emberpár (=az állatoktól potenciálisan magasabb rendű életforma)

ENKI is EA-t jelenti.... de a "spirituális sátánizmus" szerintem ostobaság

EA az, akit az ostoba hímkultuszú soviniszták (=a sivatagok lakói) megtagadtak

EA a kultúrateremtő

((("szűzen" fogant meg a "titkos kígyótól" ... és ez mindennek a kezdete és ez az eredet titka.... és a "titkos kígyó" az, akit a szertartásaikon felmutatnak... persze, nem értik.. mert csak a tóra ruháját látják... a tórát (=lelket) nem)))

EA az, aki nem gonosz.... Jézusban is ott élt... mert Jézus is az ő avatárja volt... nem a sivatag tüzes démonáé (=Azázélé), aki egyebet nem tesz, mint kifelé szívja az életet az élőkből...

a pasu-knak "EA"-ról beszélnek, de a sivatag tüzes démonát imádtatják velük és néki ajánlják fel őket

(ez az áldozat titkos lényege)

2013. márc. 14. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:

" az ostoba hímkultuszú soviniszták" : nekik a saját farkuk a mindenük

vallásaik, kultuszaik középpontjában a saját farkuk van, mint "utolérhetetlen és felülmúlhatatlan tökéletesség"

azt imádják és a világgal is azt szeretnék imádtatni

2013. márc. 14. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Súr, ideje lenne pszichiáterhez menned!
2013. márc. 14. 20:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha még nézed a kérdésed:

Nálunk van legalább két szellem, nem állandó jelleggel. MOstanában kb. havonta egyszer jön az egyik, az durvább, felébreszti a lányom, és legutóbbi 2 alkalommal éreztem, hogy csapdos a hideg levegő, ilyenek.

Néha érzek cigifüstöt is, méghozzá elég erőset, de ezt még nem tudtam megfigyelni, hogy melyik szellemnél, a durvábbnál, vagy a másiknál. A párom bagózik, de am. éjjel fekszünk az ágyban, ő horkol mellettem, és totál cigifüstöt érzek, holott soha nem is gyújt rá a házban a férjem (vágnám is kefelé...)

Szóval lehet benne benne valami, legalább is én igy tapasztaltam.

2013. márc. 21. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!