Asztrállény megjelenésekor milyen szagok szoktak lenni?
Én, mikor megértettem ÉA-t (=kiteljesedett bennem a róla való kép),
virágillatokat éreztem kb. 2-3 napig.
Nagyon kellemes volt, olyan volt, mint valami tanúságtétel.
Kiegészítés: nem vagyok "spirituális sátánista", közöm nincs ezekhez a dolgokhoz.
----
Más: ott van a régi teremtés, az ember teremtése, az eredet....
ez, mint minden más is: megérthető.
Nem az Electronics Arts-é. :-)
EA ÉA a kezdet és az eredet Ő "Havva", minden élő "anyja" minden élő tőle származik... általa és az "ÚR" által jelent meg az első emberpár (=az állatoktól potenciálisan magasabb rendű életforma)
ENKI is EA-t jelenti.... de a "spirituális sátánizmus" szerintem ostobaság
EA az, akit az ostoba hímkultuszú soviniszták (=a sivatagok lakói) megtagadtak
EA a kultúrateremtő
((("szűzen" fogant meg a "titkos kígyótól" ... és ez mindennek a kezdete és ez az eredet titka.... és a "titkos kígyó" az, akit a szertartásaikon felmutatnak... persze, nem értik.. mert csak a tóra ruháját látják... a tórát (=lelket) nem)))
EA az, aki nem gonosz.... Jézusban is ott élt... mert Jézus is az ő avatárja volt... nem a sivatag tüzes démonáé (=Azázélé), aki egyebet nem tesz, mint kifelé szívja az életet az élőkből...
a pasu-knak "EA"-ról beszélnek, de a sivatag tüzes démonát imádtatják velük és néki ajánlják fel őket
(ez az áldozat titkos lényege)
" az ostoba hímkultuszú soviniszták" : nekik a saját farkuk a mindenük
vallásaik, kultuszaik középpontjában a saját farkuk van, mint "utolérhetetlen és felülmúlhatatlan tökéletesség"
azt imádják és a világgal is azt szeretnék imádtatni
Ha még nézed a kérdésed:
Nálunk van legalább két szellem, nem állandó jelleggel. MOstanában kb. havonta egyszer jön az egyik, az durvább, felébreszti a lányom, és legutóbbi 2 alkalommal éreztem, hogy csapdos a hideg levegő, ilyenek.
Néha érzek cigifüstöt is, méghozzá elég erőset, de ezt még nem tudtam megfigyelni, hogy melyik szellemnél, a durvábbnál, vagy a másiknál. A párom bagózik, de am. éjjel fekszünk az ágyban, ő horkol mellettem, és totál cigifüstöt érzek, holott soha nem is gyújt rá a házban a férjem (vágnám is kefelé...)
Szóval lehet benne benne valami, legalább is én igy tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!