Sikeres volt a szerelmi kötés, hogy oldjam fel?
sokan nem tudják de amikor két fél van jelen és egy szertartásos ceremoniát csinálnakpl templomi esküvő az is szerelmi mágia az égiek segítségével de mindkét fél belegyezik, és életreszoló ahogy a pap mondja, mert felbontani nem lehet.Az az ember akihez így hozzákötötted magad érzelmek terén fog hozzádkötődni.Másik újjászületésben lehet pl anya fia kapcsolat lesz, v unoka testvér, de az ellentétes nemi viszony megmarad mint férfi és női energia, de innentől kezdve nem fogtok egymástól elszakadni, lehet h egy életben egy idő után eltűnik, deegy későbbi újjászületésnél megjelenik megint melletetd vmilyen formában.ezért mondja a pap h ami az ég előtt(ISTEN) megköttetik ember szét nem választhatja.
Itt jön a képbe a szerelmi mágia az önös érdekkel, saját javadra használtad, a másik fél tudta nélkül, így bizony FEKETE mágia aminek lesz vmi negatív hatása a két személy kapcsolatában lehet későbbi újjászületésben de lesz.Tudtad ezt és mégis megcsináltad.
Ez erdekes, mert olyan kis artatlannak tünik, es a szabad akarat miatt kerdes, hogy ez a kapcsolat a szertartas miatt van-e. Kerdes, honnan szarmaznak a szavak, valoban van-e egy ilyen, "bevalt" kötes, aminek az (evek alatt ismetlödö) ereje is hatott?? Ujabb kerdes, hogy csupan attol, hogy magianak szantad, mar kötes alakulhat ki??
Amugy ha szerelmi kötes, akkor a bevetett erötöl, energiatol függöen nemcsak eleted vegeig tart, atviheted masik eletre is.
Kerdesedre: en ugyanilyen erejü, tehat artatlan kis ritualet kitalalnek, kihangsulyozva, hogy az öszinteseg szandekaval, hogy 2 egyenrangu felle valjatok ujra, szabad akarattal. Elsö ötletem, de a Te fantaziad sem semmi, talan jobb is eszedbe jut: esetleg ugyanilyen gyertyat elegetve, az öszinteseg, szabad akarat, szabadsag, mindkettöknek minden szempontbol legjobb...stb szavak kihangsulyozasaval. A gyertya elegese szimbolizalhatja az elözö "kötes" elegeset, ahogy eleg, fokozatosan nyeritek vissza szabad akartotokat, dönteseteket. Fontos, hogy legalabb annyi ideig tartson es annyi energiat beleadni, mint az elsö, vagy meg inkabb több.
Szia N... Köszönöm a privátot.Remélem nem haragszol,hogy inkább ide írok.Remélem megoldódnak a gondjaitok.
Most már biztosan tudom,hogy ez a mágia semmit sem hatott,nem emiatt vagyunk együtt.
A leírásban nem igazán a magam mentegetése volt a cél,nekem tök mindegy,hogy mások önzőnek tartanak-e vagy sem.Már megszoktam,hogy a legtöbb embertársamból hiányzik a megértés és hiába is mesélném el,hogy mennyire szenvedtem,akkor is sokan csak azt látnák,hogy önző vagyok.Legyen.Szóval azért mentem bele bővebben a fejtegetésbe,hogy ezentúl a többi olyan embert próbáljátok megérteni,akiket a szerelmi kötéses kérdéseknél sorban leszóltok,miközben fogalmatok sincs,hogy mi játszódik le bennük.
Az olyan tipusú válaszok a kedvenceim,amikben egyesek azt írják,hogy tudnának szerelmi kötést csinálni,de nem segítenek.Ők még direkt oltogatják a kérdezőket,mintha nem volna elég a maguk baja.
Ha a templomi esküvő szerelmi kötés volna,akkor nem volnának válások.Ilyen erővel egy kézfogás is számíthatna mágiának.
Amit leírtam,azt meg felejtsétek el,mert semmit sem ér.
Én nem tartalak önzőnek, csak tudod, vannak emberek, akik elfogadják, amit 'sors'-nak hívunk, úgy veszik az akadályokat, embereket, ahogyan (megjegyzem, helyén) az élet elébük sodorja őket. Meg vannak a folyton elégedetlenek, akik állandóan a 'sorsuk' elébe mennek, belekevernek, és legtöbbször utoléri őket a 'karma', ahogy az egyik előttem lévő írta. Valójában az ilyen embereknek előtte is megvan, és ugyanez a karmájuk, csak később, bizonyos történésekkel beteljesítik önmagukat és akkor már az egyén is esetleg felismeri. De mindvégig ott van.
8. voltam.
Te jó ég... Itt olvasgatom a válaszokat, és most lehet, hogy nagyon le fogtok szavazni, DE:
Ha a szerelmünket örökre magunkhoz tudnánk láncolni egy szertartással, akkor mindenki ezt csinálná, nem?
Egy ilyen bonyolult és komplikált érzelmet ki lehet váltani egy pár gyertyával, meg egy versikével? Nem amiatt van veled a párod, mert megcsináltad ezt a kötést. Hanem, mert szeret.
Olyan meg, hogy szerelmi kötés, nem létezik. 21. században élünk, emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!