Mondanátok olyan varázslatot amivel megtudom valaki facebook jelszavát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 16:37
11/14 annamari69 válasza:
Csatlakozom az előttem írókhoz... nem tudnék sohasem olyan okot, ami miatt másnál kutatnék. Hozzáteszem hűtlen a párom, titokban levelezik, mégsem nézem meg soha, csak egyszer-egyszer véletlenül megláttam, amikor ezt teszi. Gyorsan ki is mentem a szobából, ez így is elég szörnyű, nincs kedvem elolvasni, ahogy épp másnak kedveseket mond (vagy engem ócsárol), gondolom, hasonlóak lehetnek benne...De attól, hogy elolvasnám, még szörnyűbben érezném magam. Ez van :-(
12/14 anonim válasza:
Hallottam olyan esetről, hogy valaki feltörte egy másik fiókját, és a feltörtnek a pasijával "szakított", mert ő akart vele járni. Ezután még a feltörőnek állt feljebb. De ugyanez az ember valszeg az én facebookomat is feltörte, mert egy csomó ismerőst letiltott, és olyanokat jelölt be, akiket nem ismerek véletlenül se. Szóval, remélem hogy rájöttél ebből, hogy nagy facebookjelszófeltörő-ellenes vagyok.
13/14 anonim válasza:
Pl. Chuck Norris!!! MERT Ő MINDENT TUD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!