Meg lehet igézni egy nyakláncot, hogy "vigyázzon rám"?
Figyelt kérdés
Van egy nyakláncom, még apámtól kaptam nagyon régen. Elszakadt, de megcsináltam és bárhová és teszem, vagy amikor költözünk, sosem tűnik el, mindig szem előtt van.
Meg lehet valami "varázslattal" igézni, hogy őrizzen, mint egy védőnyaklánc?
2013. jan. 16. 19:52
1/8 anonim válasza:
Egy barátom a Práter utcában lakott és sok atrocitás érte, de a jósnője csinált neki egy nyakláncot, azóta bárki beszól neki, ő csak rámutat, a nyakláncból meg kijön egy ököl (pont mint Chuck Norris szakállából a harmadik ökle) és lerendezi az intrúdereket.
2/8 A kérdező kommentje:
Jaj nemár..-.-xD Egy olyan nekem is jól jönne, de én most komolyan beszélek..!
2013. jan. 16. 21:00
4/8 Zolush válasza:
Szerintem te Védővarázslatra gondolsz és igen, van ilyen de ezt te nem tudod elvégezni keress fel egy olyan személyt aki ilyenekkel foglalkozik és ő majd segít neked.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Végre egy normális válaszoló..
2013. jan. 17. 02:10
6/8 anonim válasza:
Épp ideje volt, egyesek elviccelték a témát!!!
7/8 A kérdező kommentje:
montihun: épp te voltál az, aki elviccelte...
2013. jan. 17. 15:54
8/8 anonim válasza:
Ha hiszel benne, akkor működik ez is, mint sok minden más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!