Lányok! Ki hisz a szerelmi kotesben? Van itt olyan, akinek szuksege lenne most ilyesmire?
Figyelt kérdés
Csak azert tettem fel ezt a kerdest, mert rengeteg kerdest talaltam ezzel a temaban kapcsolatban, viszont megoldast senki nem talalt. En viszont szivesen elmondom a tapasztalataimat a ketsegbeesett szerelmeseknek:-)2013. jan. 5. 17:13
5/10 anonim válasza:
Működési arány: 0%. Cáfoljon rá, aki tud.
6/10 anonim válasza:
Már ne haragudj de ez az ezoteria legótvarabb legocsmányabb része, az ilyeneknek nincs jó vége.
8/10 anonim válasza:
Engem érdekelnek a tapasztalataid. :)
9/10 anonim válasza:
Mit tapasztaltál? Engem pl.nagyon érdekelne,mert nagyon kétségbe vagyok esve szerelem terén.
10/10 anonim válasza:
Engem érdekel!! Bajban vagyok! Kérlek írj! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!