Éjfélkor szerelmi kötést csináltam, azóta ráz a hideg és furcsán érzem magam, ez normális?
ez nagy baj
el fogsz sorvadni pár nap alatt
mivel a sötét erők nem cicóznak
visszaszállt az egész
Megvetést és szánalmat és átkokat érdemelnek azok, akik szerelmi kötéssel próbálkoznak.
A szerelem a szeretetről szól, de ha valaki az áldozatát magához akarja kötni, akkor nem szereti, nem fogadja el, nem ismeri el annak szabad érzelmeinek létjogosultságát. Uralni, gúzsba kötni akarja. Totális önzőség.
Ha működik is, nem is lesz belőle boldog kapcsolat, csak amolyan se veled, se nélküled. Mindkettőtök és az utódaitok életét is tönkreteszik ezek a dolgok, ha működnek.
Legalább másnak ne árts, ha már szeretni nem tudsz!
Mégiscsak kezdem megérteni azokat, akik egyeseket a középkorban kicsit megpörköltek. :D
Ha ez működne is, azt jelentené, hogy kényszerítenek valakit hogy szeressen. Nagyon kétségbeesett és szánalmas dolog... ami nem megy, talán nem véletlenül nem megy. Nem kellene erőltetni, nem gondolod?
Bölcs döntést!
Minden ilyennek,mint amit te is csináltál,köze van a túlvilághoz!
Olyankor a szellemek segítségét kéred,akik segítenek,de persze nem ingyen,vagy csak simán "rádtelepednek".
És ezek rossz szellemek,vagyis démonok!
Szerintem nem normális,lehet,hogy köze van ahhoz amit műveltél,bár ezt így nem lehet megmondani.
És én is zt tanácsolom,hogy menj el a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!