Hol találok tutomot?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdésnél,amiben démonok megidézéséről volt szó és állítólag ez kell hozzá.Honnan lehet tutomot szerezni?Csak démonidézésre lehet használni?#tutom #tutommal
2012. nov. 20. 22:55
11/16 anonim válasza:
Látod mennyi a segítőkész ember! :) Mindenki segít neked!
Valahol Próbáld meg!Ahogy valamelyik kommentelő monda, az Abszol Úton tényleg nincs, most néztem meg!De ha nagyon kell, küldj egy baglyot Dumbledore -nak a Roxfortba!Ő segíteni fog, neki van sok!:)
Üdv.:Seamus Finnigan
12/16 anonim válasza:
A tutom az nem más mint a "tudtom" elírása(Pld.:Tudtomal)
Sok a b@lfasz ember! -.-"
13/16 A kérdező kommentje:
12 Szkeptikusoknak itt nincs helye!Ez nagyon magas szintű mágia,ha nem tudnád!
Köszönöm a sok infót mindenkinek!Jöhet még:)Még mindig nem tudom eldönteni,hogy honnan szerezzek olcsón tutomot.
2012. nov. 21. 14:24
14/16 anonim válasza:
Troll kérdező...
Amúgy csak Béla bá-tól kell kérned aki a sarki boltban iszogatja a körte pálinkát..
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
15/16 A kérdező kommentje:
2012. nov. 21. 15:19
16/16 anonim válasza:
ha lélekátvitellel küldesz 5000 galleont, szállítók neked ( szintén lélekátvitellel) egy tutomfarmot. Üdvözletem: Lüke Luna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!