Az atlantiszi fényjárók tényleg fénysebességgel járnak?
Figyelt kérdés
Egy ismerösöm atlantiszi fényjáró és ö mondta ezt nekem... azzal is magyarázta, hogy így tud olyan gyorsan hazaérni mindig a munkából... De én nem hittem el neki, mert nem akarta megmutatni ott helyben...2012. nov. 17. 14:29
11/20 anonim válasza:
szerintem megmutatta, csak mivel fénysebességgel mozgott te úgy láttad, hogy meg sem mozdult. Pedig azalatt az idő alatt oda vissza megjárta a hazautat 500 szor is. Am kérdező, te ennyire nagyon nagyon hül.e vagy?
12/20 anonim válasza:
Veccő Veronika nem hülye! Ő véd meg minket a gonosz Loú Loránttól!
13/20 anonim válasza:
Vákuumban fénysebességgel megy, viszont a tévén keresztül csak lassan tud haladni, mert lelassítja a tarot-ellenállás.
Fapuma - tisztánlátó
14/20 anonim válasza:
Emeltdíjas fénybenjáró.. bekell perelni a csillagkapu rendezőit, az Atlantiszról szólló tények meghamisítása miat!!!
:D
15/20 Zsizsik666 válasza:
Én is akarok peránszra menni, ha bepereljük őket!
16/20 anonim válasza:
8 Szkeptikusoknak nincs helye itt!
Badacsonyi sötétenlátó görényjáró
17/20 A kérdező kommentje:
Hát én akkor se hiszek neki! Gyanús nekem, mert vízalatt se tud lélegezni..
2012. nov. 17. 18:09
18/20 Mirk válasza:
Képzeld mi lesz ha elkezdenek futni!
19/20 anonim válasza:
Víz alatt nem is lélegeznek, hanem vizelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!