Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ismeri valaki Horváth Lanszelo...

Ismeri valaki Horváth Lanszelotot? Tényleg olyan jó gyógyító?

Figyelt kérdés
Mondták páran itt Miskolcon, hogy menjek hozzá a szűnni nem akarók hátfájásommal, mert jó gyógyító és biztos segít, de azért én megkérdezném, hátha ismeri valaki, mert nem költenék feleslegesen. Orvosnál már voltam, nem tudott segíteni.

2012. nov. 6. 20:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Lakatos Tomkrúz sokkal tehetségesebb.
2012. nov. 7. 08:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért Orsós Pokemonról se feledkezzünk meg.
2012. nov. 7. 14:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Láttam már, egyáltalán nem néz ki cigánynak. Fehér bőre van és szőke haja és ezt nem rasszizmusból írom, csak hogy tisztázzuk.
2012. nov. 7. 14:09
 14/19 Zsizsik666 ***** válasza:
Oláh cigány?
2012. nov. 12. 22:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Miért a nevéből ítéltek meg valakit? EGyébként olyan is írhatna, akinek volt már tapasztalata vele.
2012. nov. 12. 23:20
 16/19 anonim ***** válasza:
ja, lvl 90-es healer
2012. nov. 13. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Horváth Lakatos Ricardo Dzseni Miriam Nintendo Dzsenifer Lanszelot léleklátó.

Éleslátásával megszabadít a gonosztól!

2012. nov. 13. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Horváth Lanselot:DDDDD

Ezt hogy veheti bárki is komolyan????:,D

2013. jan. 20. 00:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Jajj mennyi bunko van itt, Istenem....

Na en ezt az embert nem ismerem, de a tortenetedrol eszembejutott valami.

A papunk felesegenek par evvel ezelott volt valami komoly gyomorproblemaja. Rettenetesen fajt neki es az orvosok nem tudtak mi baja, nem tudtak segiteni rajta.

Valamilyen ismerosuk elvitte egy olyan emberhez, aki amolyan kulonlegesebb modon gyogyit. Azt mondta aki meselt errol, hogy eleg volt, hogy ranezzen az asszonyra es latta hol volt a gond. Nem emlekszem mar hogyan gyogyitotta meg, de meggyogyult.

Azt is meseltek hogy azzal asszonnyal meg volt 2 szemely es az egyiknek megmondta a gyogyito, hogy neki nem tud mondani semmit, azert mert nem hisz benne. Tehat o azt alapbol meg tudta allapitani.

Tobb evvel ezelott egy volt osztalytarsnom azt is mondta, hogy egy kozos osztalytarsunk kovetkezett hogy elmenjen valakikkel, aki kepes volt latni a belso szervek epseget.

Lehet ugyanarrol a szemelyrol volt szo.

En Erdelybol irok, tehat az illeto innen valo, ugy hallottam.

Na most persze, hogy letezik sok kamuzo, penzcsalo, de ugyanakkor leteznek olyan emberek is akik ertenek ezekhez a dolgokhoz.

Ugy hogy kedves szkeptikus csiripelok, hagyjatok abba az ugrabugralast es a gunyos beszolasokat.

Szerintem komolyan jarj utana hogyan gyogyit az az ember, voltak-e egyeltalan sikerei, tud-e meselni valaki tapasztalatabol. Ne menj bele konnyen. Szukseges az alapos informalodas. Remelem megoldodik a problemad. Sok sikert! :)

2013. máj. 5. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!