Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan és miből készíthetnék...

Hogyan és miből készíthetnék varázspálcát?

Figyelt kérdés

MIELŐTT VALAMI EGET RENGETŐ BAROMSÁGOT ÍRNÁL, KÖZLÖM, HOGY CSAK AZ IDŐDET POCSÉKOLOD, UGYANIS AZT FIGYELMEN KÍVÜL FOGOM HAGYNI.

És ezt amúgy komolyan kérdezem. Lehet azt faragni is, úgy, hogy szabályos legyen? És gondolom az se mindegy, hogy milyen fából készül.

2012. okt. 28. 18:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ezzel a kérdéssel most adtam a szarnak egy pofont."

Egy hatalmas nagyot.

De menjünk bele a kis világodba.

Miért vessző? A bot tuti jobb. Miért nem elég a kéz, és a varázs ige. Miért kell egy ostoba darab bot? Ha lenne mondjuk fantáziád akkor nem kérdeznél ilyen baromságokat.

Ha én varázsló lennék, mivel magyar vagyok ló csontból csinálnám, de mondjuk farkas, medve, vagy vaddisznó csontból. Ha mondjuk más mondjuk egy Hugrabugos megkérdezi milyen kemény azt mondani, hogy farkas csont. Be kenném mondjuk kígyó, varjú vérrel (,vagy ha népi gyógymód szerint akarok eljárni akkor verébszarral). Rúnákat, hieroglifákat vagy olyan jeleket kaparnék bele ami a szakadt harisnyás goth csajokon van, bár a rúnák a legmenőbbek. díszíteném madár tollal, agyarral, vagy valami féldrága kővel, amiket folyóparton találok, vagy a búcsús ezoárusoktól vettem. Aztán megáldanám egy mester guruval vagy valami. De a legmenőbb egy nagytestű New Orleans-béli fekete vénasszony, aki a fasírt készítés mellett jártas a Woodoo ban, a férje pedig rézfúvós egy jazz bandában.

Én így tenném, ha varázsolni szeretnék.

De nem teszem, mert én a baltában hiszek. Annak eléggé fájdalmas a csípése.

2012. okt. 28. 20:39
 12/23 anonim ***** válasza:
Vegyél a boltban.
2012. okt. 28. 22:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Hamarosan megjelennek a boltok polcain az új "Veccö varázspálca 2000" példányok, azzal jobban jársz, mint egy faragott pálcával, mert ezek a loúvak ellen is védenek.
2012. okt. 29. 08:18
 14/23 A kérdező kommentje:
És ezek hogy néznek ki és hol lehet ilyet venni?
2012. okt. 29. 10:39
 15/23 anonim ***** válasza:
Nagyrészt a szexshopokban, de pár ABC-ben is ott lesznek a kenyerespulton.
2012. okt. 29. 11:19
 16/23 A kérdező kommentje:
Kösz, te aztán tényleg nagyon rendes vagy......inkább maradtál volna csöndben.
2012. okt. 29. 11:46
 17/23 anonim ***** válasza:
Veccő Veronika neked valóban szükséged van a sexshopra -.-
2012. okt. 29. 14:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező te hány éves vagy? Vagy eljátszod, hogy mindent becummantasz te kis trolladék?
2012. okt. 29. 15:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen frankó kis készletek, amelyek segítségével könnyedén készíthetsz gipsz öntőformát a varázspálcádról, ezután hajlékony szilikonból játszi könnyedséggel készíthetsz korlátlan számú másolatot róla a saját és szeretteid megelégedésére.
2012. okt. 30. 11:02
 20/23 anonim ***** válasza:
nem hülyeség amit kérdezel. csak az nem világos, hogy most szenzibilre gondolsz? mert ezt hívják varázspálcának egyébként. ez egy radiesztéziás eszköz.én a menetét tudom, hogy kell,de ehhez bizony az is kell, hogy működjön, hogy beavatást kap egy mestertől:)
2012. nov. 1. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!