Egy 8-9 éves roma kislány megtudhat valakit átkozni? Mentem haza és a kislány hirtelen felém nyúlt a karjával és ismeretlen nyelven valamilyen szöveget mondott. Nagyon megijedtem.18/L
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 22:19
11/15 anonim válasza:
mindenki tud átkozni és ehhez nem kell semmilyen különleges nyelvet beszélni meg különlegesnek lenni:) a szónak ereje van és ennyi. csak a kívánság intenzitása nem mindegy, hogy mennyire erős , mennyire jön teljes szívből.
12/15 anonim válasza:
zsuzsimuzsi , honnan szeded ezt a sok hülyeséget? Látom, hogy beindultál és minden kérdésre írod a nagyobbnál nagyobb hülyeségeidet. Egy viccnek jó vagy, de többnek nem.
13/15 anonim válasza:
természetesen nem.csak ha hiszel benne:az agyad úgy fogja fei, hogy meg vagyok átkozva és akkor most rossz dolgok fognak történni
14/15 anonim válasza:
természetesen nem.csak ha hiszel benne:az agyad úgy fogja fel, hogy meg vagyok átkozva és akkor most rossz dolgok fognak történni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!