Kötött e már valaki alkut démonnal, vagy más lénnyel? Amennyiben igen a válasz, mik a tapasztalatok?
Ok... Sokan nem veszik komolyan a témát.
Nos, én régen kötöttem "alkut", inkább szövetséget. Sok fajtája van, pl. vérszerződés, házasság, tetoválás, írásbeli akár, vagy csak szóbeli. De ezek formai dolgok, amikkel természetesen önmagad szolgáltatod ki akaratlanul is. Mivel a démonok rafinált lények, s természetesen az a céljuk, hogy meglopjanak, megcsaljanak, elpusztítsanak. S hazugok. Elküldheted őket, s lehet úgy tűnik nem zaklatnak, de valamilyen hátsó módon mégis ott maradnak, s ártanak. Pl. ha te gyógyítást kérsz, s meggyógyít, akkor pár év múlva lehet lelkileg tönkre mész (depresszió, szorongás, pszichózisok stb.). Akkor hogyan szabadulhatsz meg tőlük? :) Annak a nevében, aki azért jött, hogy az ördög (s szolgái - démonok) munkáját lerontsa. Mert Jézus Krisztus az Úr mindenek fölött.
Én kötöttem alkut.
Azóta van mellettem egy nő, akit nem hajtanak el a démonok mellőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!