Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Beválik-e a szerelmi kötés...

Diablo22 kérdése:

Beválik-e a szerelmi kötés vagy csókos varázslat?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Már lassan három hónapja szerelmes vagyok egy 28 éves, elég testes fiatalemberbe, de fogalmam sincs, hogyan érjem el, hogy belém szeressen. Úgy gondoltam, bevetem a szerelmi mágiát, hogy magamba bolondítsam. Szerintetek van esélyem rá, hogy belém szeressen, ha alkalmazom rá a szerelmi kötést vagy csókos varázslatot telihold idején? Vagy az egész csak egy nagy kamu, hogy sikerülhet a dolog?

2012. okt. 8. 14:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én erre semmit sem mondok, mert mindenki magából indul ki. :)
2012. okt. 9. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Mégis mondtál valamit :)

Amúgy pedig ez a mondás értelmetlen :)

2012. okt. 9. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

"mindenki magából indul ki"

Ez a szöveg már általános isiben is gagyi volt, hány éves vagy? :D

Monolit

2012. okt. 9. 15:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha még olvasni sem tudsz, nem az én bajom... :D
2012. okt. 9. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
39%

Miért akarod megláncolni őt? Ha nem szeret magától, gondolod, hogy egy varázslattal jobb lesz a helyzet?

Mit szeretnél, azt, hogy ketten legyetek boldogok, vagy azt, hogy TE legyél boldog? Csak az a fontos, hogy ő legyen veled, nem számít, hogy ő egyáltalán akarja-e? Vagy ennyire önző?

Mindezeket vedd figyelembe, mielőtt erre adnád a fejedet.

2012. okt. 14. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyesek mindent megtennének azért, hogy semmit ne kelljen tenniük. De akkor meg miért nem tesznek csak annyit amit kell?

Üdv!

Információ kapitány!

2012. okt. 15. 14:34
 17/18 anonim válasza:
16%
Szia en egy 21 eves lany vagyok, en szerintem igen is leteznek ezek a szerelmi kotesek es szerintem mukodnek is.(Sajat tapasztalatbol mondom.) De en jobban hiszek ezekbe a hoodoo dolgokba.Amikor egy szerelmi kotesnel vert vagy egyebb dolgokat hasznalnak,nekem be jott. igaz nem ugy ahogy terveztem de valamenyire "hatott"...
2012. okt. 24. 01:25
 18/18 zgodna ***** válasza:
100%
undorítónak fog hallatszani, de mind bejön. előttem írták a véres dolgokat. a nő a menzeszéből tesz a férfi italába, vagy a másik kedvencem, hogy azzal a vízzel amivel a halottakat mosdatják, abból itatják meg. (ez utóbbit nehezen oldhatod meg, bár a mi környékünkön a cigányok fölfogják azt a vizet és kis üvegekben tárolják) igen ehhez undor kell. Vagy...fogd meg az alsóneműét, de úgy hogy közvetlenül nem érintkezhet vele a kezed tehát kesztyű vagy egyéb (ja azt kihagytam hogy holdtöltekor csináld) naszóval fogd az alsóneműt és ásd el az udvarban, és tegyél rá valami nehezéket követ vagy akármit.(ez azért fontos, hogy nehéz legyen a szívének, ha mással akar kikezdeni)
2012. okt. 30. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!