Hogy tanúljak meg "varázsolni"?
Figyelt kérdés
gondolatot olvasni.. stb
csak normális válaszokat kérek..
2012. okt. 1. 13:28
11/17 anonim válasza:
Regisztrálsz a WOW nevű MMORPG-re. Csinálsz magadnak 1 karaktert. Lehetőleg Mágust és már varázsolhatsz is.
12/17 anonim válasza:
Sehogy, mert egy totálisan átlagos gyermek vagy, ráadásul a mágia kamu.
13/17 anonim válasza:
lehet tok segíteni ! vegyél föl skype ra: csiknandi98 am én is szeretnék megtanulni ilyet.. csak nekem nincs hozzá adottságom.. ezézt mágus nem lehetek csak varázsló :S
14/17 anonim válasza:
varázslat így kicsit erős kifejezés. Tanulható "képességek" vannak: példa rá a telekinézis, pszichokinézis. Lebegést is ide lehet sorolni, de ez mind hit, és gyakorlás kérdése. Van akiben alapból több van, azoknak könnyebben megy. Telekinézist én magam is végzem, elsőre meredek volt számomra is kissé, hogy az elmémmel mozgatok kis méterű tárgyakat, de később még több gyakorlással rutinossá vált ez a dolog. Sajnos időhiány miatt űzni nem tudom jelenleg, de mindenképp megéri, mivel jól jöhet még. (hozzáteszem papírt forgatni és ceruzát elmozdítani tudtam eddig, annál nagyobb dolgok még függőben vannak..)
15/17 anonim válasza:
Előző vagyok.
Privátban tudok segíteni, ha esetleg érdekel a dolog, és tanulni szeretnél.
16/17 anonim válasza:
Én már 80-as szintű Paladin vagyok, bibíííí!!!
Aladár jósnő
17/17 mustafa33 válasza:
Tanuld meg ennek a folytatását: dade amaro upre pro zégosz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!