Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehetséges kinyitni a...

Hogy lehetséges kinyitni a harmadik szemet?

Figyelt kérdés
enyhén félek, ezért nem vagyok benne biztos, hogy képes lennék rá. Ill. mekkora kockázata van annak hogy valaki azért érdeklődjön a mágia iránt, hogy kapcsolatba léphessen a halott nagymamájával? (ez nem én vagyok)
2012. szept. 16. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Láttál már egy embert is akinek 3 szeme van?:D
2012. szept. 16. 21:08
 12/16 A kérdező kommentje:
spirituális szemet te nagyon okos
2012. szept. 16. 21:09
 13/16 Dalek Traak ***** válasza:

Időpont ma 20:43

Nem, én dalek vagyok.

2012. szept. 16. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Úgy, mint a negyediket. Lapáttal.
2012. szept. 16. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Még így is lehetetlen amit akarsz,de akkor nem is szóltam :D
2012. szept. 16. 22:32
 16/16 Ezalor ***** válasza:

Kedves kérdező!

Először is, ha nem lenne "nyitva", akkor halott lennél. A Harmadik Szem egy chakra, vagyis energiaközpont. Az embernek sok ezer chakrája van, és az ehhez kapcsolódó meridiánok amik az erekhez hasonlítanak, csak épp energia áramlik bennük. Mindezek nem a fizikális síkon vannak, de vannak nekik megfelelő, velük kapcsolatban álló fizikális szervek is.

Ami meg a harmadik Szemet illeti, azt nem nyitogatjuk, vagy csukogatjuk és hasonló. Alapból is "nyitva" van mindenkinek, hiszen energia áramlik keresztül rajta mint a többi chakrán. Különféle gyakorlatokkal lehet tisztítani, erősíteni, edzeni a chakrákat.

Amit manapság a "harmadik szem kinyílásának" divatos nevezni, az egy hosszú fejlődési folyamat eredménye, aminek során az összes chakra erősödik, és ezzel együtt a hozzájuk kapcsolt érzékelés is. De ezt nem lehet siettetni, vagy előre hozni, ez a spirituális fejlődéssel járó automatikus dolog, ami majd jön magától. Más mód nincs.

---

A halott nagymamát pedig békén kell hagyni. A lélek a halál után új testbe inkarnálódik, hogy új életet kezdhessen, tiszta lappal. Innentől kapcsolatba lépni vele nem lehet, és nincs is értelme. Ami elmúlt az elmúlt, aki pedig elment az elment, ezt el kell fogadni, akkor is ha fáj.

Ha pedig esetleg szellemidézésre gondolna, no azt nagyon nem ajánlom, ugyanis biztos hogy a nagymamájával nem fog tudni így beszélni, ellenben nagyon nagy bajt okozhat vele másnak is és magának is.

Szóval ha csak ezért érdekli a mágia, abból semmi jó nem sülhet ki.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. szept. 22. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!