Vajon a jövőbe látok?
Ilyen velem is gyakran szokott történni, de nem tulajdonítok neki nagy figyelmet.
Ez csak előrelátás.
Velem is megesett már ilyen intuitív jelenség. Aki ezért 'menjorvoshoz'-ozik, inkább az menjen. Az emberi elme működésének nagyon kis hányadát ismerjük. A tudatalattink sokmindenre képes, amit nem is hinnénk. Én is voltam már úgy, hogy megéreztem, előre láttam bizonyos dolgokat. Jót is és rosszat is. De egy jó ideje nem tapasztalok ilyet.
Én azt gondolom, hogyha valakinek van efféle képessége, akkor nagyszerűen ki lehetne, sőt ki is kellene használni pl nagyon rossz dolgok elkerülésére. Mondjuk indulnál autóval és megérzed, hogy baleset ér. (Mivel a jövő még nem a múlt, így módodban áll módosítani.) Akkor nem indulsz el, vagy nem arra mész, vagy legalább fokozottan óvatosabb vagy. Így elkerülheted a bajt. Vagy ha - tudom hülyeség - de ha rá tudnál érezni mondjuk a lottószámokra, vagy a lóverseny befutó lovára, vagy egy roulette asztalon a nyerő számra, akkor hadd ne mondjam, hogy mekkora eszköz van a kezedben. És az én olvasatomban a szerencse és a nyerés nem negatív dolog, hiszen a lottót és társait pont ezért hozták létre, ha nem te, akkor más nyerne.
Próbáld meg tudatosan fejleszteni a képességedet, ha rossz előérzeteid vannak, akkor gondolkodj, miként léphetsz előre, hogy a rosszat elkerüld. Ez a képesség, megfelelő fejlesztés és tudatosság mellett nagy ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!