Milyen látható jelei vannak most a felemelkedésnek?
Nagyon aggódom, hogy december 21-én nem a felemelkedés jön el, hanem a Reptoidok :(.
Az érdekelne, hogy milyen olyan érrzékelhető jelek vannak amik egyértelműen a felemelkedésnek tudható be. Honnan lehet érzékelni a felemelkedést ?
Mostanában látom csak milyen aggasztó az időjárás,szokatlan és kellemetlen látni mi zajlik a világban,ha ez így megy tovább felemelkedünk.
A másvilágra.
Utolsó hozzászóló! Mi zajlik a világban? Magyarázd már el! Háborúk vannak, éhezés és fertőzések sok helyen és természeti katasztrófák, de ez nem most, hanem kb. mióta ember van a világon. Ami a változás, hogy mostmár van televízió, van internet és mindenhonnan elér minket ezekről a dolgokról az információ. 40 éve, amikor egy csatornia volt, délutánonként, leszámítva a hétfőt, persze, hogy nem jutott el olyan sok tragikum a hétköznapi ember otthonába, mint most hozzánk, akik a neten csüngünk. Nem a katasztrófák hanem a vészmadarak szaporodtak meg. Csodálatos módon végzik a pánikeltést a médiában, a valódi, társadalomban uralkodó értékrendi váldságokról elvonva a figyelmet.
Melegedünk? Hagy súgjak meg valamit! Egyetlen egy vulkánkitörés, nagyságrendekkel több káros anyagot jutatt a levegőbe, mint az összes gépkocsi jutatott, mondjuk 50 év alatt és vulkánok már vannak egy pár milliárd éve!
Változik az éghajlat? A XV-XVI. században, Európában szinte nem voltak nyarak, azt a korszakot a második jégkorszaknak is nevezik. Nagymamám rendszeresen ki van akadva, mikor arra panaszkodnak hogy; "jé, hát nyáron meleg van", emlékei szerint 50 éve is gyakran előfordult a 40 fokos kánikula. Az éghajlat már csak ilyen! Változik, mióta létezik a földbolygó, ettől még nem kell megásnunk a sírgödrünket!
Ami a legrosszabb, ha foglyuk magunkat, berittyentünk, egy helyben állva és elkezdünk ajvékolni. Nem sírni kell és átmenni világvége váró nihillistába, hanem cselekedni! Az első lépés az, hogy az ember hisz a jövőben, hisz magában, lekiismerettel él, dolgozik, tudatosan tesz a környezetéért és az ilyen, valódi problémákról a figyelmet elterelő, aberált világvége meséket lehúzza a frászba!
Távolodik a talaj.
Én már jó sok kérdésedet olvastam, neked inkább szerintem a süllyedés miatt kellene aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!