Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti mit gondoltok a szerelmi...

Zsebike2126 kérdése:

Ti mit gondoltok a szerelmi kötésről? Ha valakinek van valami tapasztalata ebben akkor szívesen elolvasnám, mert nekem nem olyan régen csináltak egyet! Ha valaki részt vett már ilyenben akkor arra szeretném kérni hogy írja le hogy mi lett a vége!

Figyelt kérdés
Meg kíváncsi lennék arra hogy, az aki csinált/részt vett ilyenen az kinél csináltatta és hogyan csinálták?
2012. szept. 2. 08:46
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Tényleg csak olyanok írjanak akik hisznek benne!Mondjuk főleg olyanok akik már megtapasztalták!Köszi!
2012. szept. 2. 16:12
 12/28 anonim ***** válasza:
40%
Olyan nincs, aki megtapasztalta. Vagy azt akarod, hogy hazudjunk? Azért nem kellesz a kiszemeltednek, mert annyira ostoba vagy, hogy hiszel ilyenekben. Ha így folytatod, sosem lesz a tiéd.
2012. szept. 2. 16:14
 13/28 anonim ***** válasza:
Szóval gratulálok, fölösleges pénz kidobás, ügyes vagy.
2012. szept. 2. 16:14
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
pedig rejtelmesrengetegnek igaza van. Aki nem hisz benne, nem kötelező itt lenni, van tudományos topik is, aki a tudományban hisz, legyen szíves odafáradni.
2012. szept. 2. 17:00
 15/28 anonim ***** válasza:

tönkre tette az életemet. Nem csak ezt hanem az előzőt is. De még most is ezzel szopok, mert akire kötést tettem az ebben az életében utál és leköp, de én még mindig szeretem. elmentem egy beavatott sámánhoz ő segített ezeket az infókat a felszínre hozni.

33F

2012. szept. 5. 09:37
 16/28 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs egy olyan ember aki csinált/csináltatott egy kötést és összejött neki vagy esetleg nem???Eléggé fontos lenne!Amúgy én hiszek benne és ez nem fekete mágia!
2012. szept. 5. 14:11
 17/28 anonim ***** válasza:
Csak olyan van, aki csináltatott és nem jött össze és soha nem is fog ennyi ésszel.
2012. szept. 6. 17:51
 18/28 anonim ***** válasza:
Neked hogy csinálták?
2012. szept. 8. 09:09
 19/28 anonim ***** válasza:
90%

Rejtelmesrengetegnek igaza van!!!!

A szerelmi kötés FEKETE MÁGIA, értsétek már meg!

Soha de soha nem leszel boldog, sőt nagyon boldogtalan leszel.

Nem beszélve arról, hogy akire a kötést csinálod, nem fog soha szeretni, csak melletted lesz, mert "megkötötted".

Már leírtam ezt, és sokan leírtuk: a szerelmi kötés rontás, boldogtalanságot hoz, szenvedést, szörnyű következményei vannak.

Nem szabad csinálni, értsétek meg, akik hisztek benne, hogy ez egy rossz dolog, nagyon rossz, SOHA ne csináltassatok!

2012. szept. 8. 10:30
 20/28 anonim ***** válasza:
Előző, téged sem sok ésszel áldott meg a Jóisten.
2012. szept. 8. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!