Ti mit gondoltok a szerelmi kötésről? Ha valakinek van valami tapasztalata ebben akkor szívesen elolvasnám, mert nekem nem olyan régen csináltak egyet! Ha valaki részt vett már ilyenben akkor arra szeretném kérni hogy írja le hogy mi lett a vége!
tönkre tette az életemet. Nem csak ezt hanem az előzőt is. De még most is ezzel szopok, mert akire kötést tettem az ebben az életében utál és leköp, de én még mindig szeretem. elmentem egy beavatott sámánhoz ő segített ezeket az infókat a felszínre hozni.
33F
Rejtelmesrengetegnek igaza van!!!!
A szerelmi kötés FEKETE MÁGIA, értsétek már meg!
Soha de soha nem leszel boldog, sőt nagyon boldogtalan leszel.
Nem beszélve arról, hogy akire a kötést csinálod, nem fog soha szeretni, csak melletted lesz, mert "megkötötted".
Már leírtam ezt, és sokan leírtuk: a szerelmi kötés rontás, boldogtalanságot hoz, szenvedést, szörnyű következményei vannak.
Nem szabad csinálni, értsétek meg, akik hisztek benne, hogy ez egy rossz dolog, nagyon rossz, SOHA ne csináltassatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!