Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mielőtt elítélnél érezd át a...

Nócikaa kérdése:

Mielőtt elítélnél érezd át a helyzetem?! SOS

Figyelt kérdés
A szerelmem 3 hónapja hagyott el 2,6 éves kapcsolat volt. Nem tudom feldolgozni, vagy is feltudtam... de úgy ahogy. Már nem vagyok úgy hogy meg akarok halni meg egyéb, csak minden percben ő van a fejeben, és nagyon de nagyon hiányzik. Már nem sírok csak úgymond "belül" . Nem akarom mutatni senkinek hogy nagy fáj, felvettem ezt az álarcot. Lényeg az hogy én rontottam el mindent de mindent, ő nem ad esélyt többet, sőt mi több nem is beszélünk. Aki leakar hurrogni kérem ne tegye,CSAK AZ ÍRJON AKI SEGÍTENI TUD, olyan mágiát ajánlani ami nem vissza hozza őt hanem esélyt nyújt ahhoz hogy tehessek érte hogy helyrehozzak mindent. És mielőtt valaki azt írná hogy beszéljük meg: NEM NEM LEHET VELE BESZÉLNI EGYÁLTALÁN 100%osan NEM... KÖSZÖNÖM
2012. aug. 29. 19:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ez amit írtál nagyon hasznos volt nekem, úgygondolom. Nem, nem nyálas eggyáltalán aki meg azt mondja hát istenem...

Gyűlölni nem gyűlöl, azt tudom mert mikor meglátott legutoljára is elkezdett remegni és könnyezni, majd "megigazította magán az álarcot" és minden ment tovább, közönnyel. Elutasít, nem csak engem hanem az érzelmeit is, most nagyon régóta nem láttuk 1mást, mostmár gyakrabban fogjuk, kíváncsi leszek h milyen érzelmeket vált ki belőllem, illetve belőle. :S

2012. aug. 29. 20:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Csak egy "mágia" gyógyíthatja be a sebedet, úgy hívják idő. Manipulálni meg ilyesmi pedig nem tudod, mivel ilyen dolgok nem léteznek.
2012. aug. 29. 20:33
 13/23 A kérdező kommentje:
Szkeptikus vagy:D
2012. aug. 29. 20:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok, de manipulálni nem lehet.
2012. aug. 29. 21:29
 15/23 anonim ***** válasza:

1. mágia

2. segítség

Egyet választhatsz, a kettő kizárja egymást. Hiába próbálsz így kibúvókat keresni, a "mágia" nem fogja megoldani a problémáidat és a nehézségeket. Ha nem beszélsz vele, SOHA nem jön vissza hozzád.

Az első lépés az, hogy elfogadod, hogy a mágia és az effélék a gyenge ember menedékei, kellemes illúziók, amelyek abba a tévhitbe ringatnak, hogy mindig van egy "könnyebb út". Ez egy óriási átverés és buta önáltatás, TE vagy a felelős a saját életedért, a saját hibáidért és a saját döntéseidért. Te magad mondtad, hogy te rontottad el a kapcsolatot. Ha helyre akarsz hozni mindent, akkor, bármilyen meglepő, tenned kell valamit, meg kell erőltetned magad, át kell verekedni a nehézségeket, és vállalni kell annak kockázatát, hogy nem fog sikerülni. Tegyél meg mindent, amire képes vagy, mutasd meg, hogy olyan ember vagy, akihez a múltbéli ballépések ellenére érdemes visszajönni. Lehet, hogy fájdalmas lesz, lehet, hogy nem fog sikerülni, de ha arra vársz, hogy valami misztikus hazugság visszacsalja hozzád, akkor máris vereséget szenvedtél.

Szóval csak bátran :)

És még mielőtt belém kötnének a flasztertáltosok, segítő szándékkal írtam.

2012. aug. 30. 10:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Mi az a flaszter?
2012. aug. 30. 10:14
 17/23 anonim ***** válasza:
A flaszter aszfaltburkolatot jelent :)
2012. aug. 30. 11:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem arra semmiképp se vedd rá, hogy legyenek +érzései irántad, nem az a baj vele, hogy etikátlan, hanem hogy nem fog jól működni. Ahogy valaki fentebb írta, teremtsd meg a helyzetet és ha ez kész, akkor a személyiségeddel próbáld megoldani a többi, akár manipulálni, hogy kapj időt ténylegesen rendbe hozni.
2012. aug. 30. 11:42
 19/23 A kérdező kommentje:
Én már rengetegszer beszéltem vele a szakítás elején, sőt felhívtam kb másfél hónapja, rengeteg próbálkoztam, hiába. most már csak azért nem mozdulok semerre mert tudom h hiába, elutasítana. Valahogy mélyen azt érzem h így még nemlehet "végünk". de lehet ez hülyeség. meg mondok még vmit lehet hülyének néztek de megkérdeztem 1jósnőt és azt mondta h még szeret csak menekül az érzései elő. a érzelmei elől-t már énis tudtam, mert szakítás után mikor meglátott remegett és könnyezett. még azt is írta h nem lesz komunikáció köztünk 1jódarabig, 3-6hónapon belül pedig kialakul 1lassú komunikáció, ő fog keresni. vélemény?
2012. aug. 30. 12:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Koncentrációval (vagy minek nevezik?) nyúlj bele az agyába, de ne az érzéseit piszkáld hanem azt, hogy akarjon veled kommunikálni. Mondjuk lehet, hogy ez ilyen korán még hiba lenne, ezt nem tudom. Ha az érzéseit akarod irányítani, megteheted, csak később el fog önteni a híg f*s. Még mindig azt javaslom, hogy érd el az agyaddal, vizualizációval stb. (nem értek hozzá), hogy a közeledben akarjon lenni és akkor kapsz lehetőséget meggyőzni.
2012. aug. 30. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!