Mért van az h ha vki vmi kérdést föltesz ebbe a témába,80%ban hulladék a válasz, és hülyének nézik a kérdezőt? Nembeszélve arról h akik a hulladék válaszokat adják, mindnek 70-80% ban hasznos a válasza?
Sok a kamukérdés ebben a kategóriában és a trollkodás meg vicces válaszok adása, de szerintem ez mát az Ezotéria témakör csodája :)
Én jót szórakozom itt :D
Hajaj! Megjött a loú! =O
GYORSAN VECCÖT!
rejtelmesrengeteg: "Ja igen, hármas válaszoló. Neked bármilyen bizonyítékot mutatnának fel, nem fogadnád el, így persze könnyű állítani hogy ez mind nem létezik:D Bizonyítsd hogy nem létezik. Mi már bizonyítottuk magunknak hogy igen."
Te olyan hlye vagy helyből, mint más nekifutásból! Csak _egyetlenegy_ bizonyított természetfeletti esetet prezentálj! Egyet! Amit ellenőrzött körülmények között (a csalást kizárandó) folytattak le. Soha semmilyen "varázsló" a hókuszpókuszát nem tudta megismételni ellenőrzött körülmények között. Nincs egyetlenegy dokumentált bizonyíték sem _az emberiség fennállása óta_, hogy természetfeletti erők léteznének, és hogy valaki ezekkel bánni tudna. Érted?
Valaminek a nemlétét szerinted hogy lehet bizonyítani? Kicsit kiforgatod a tudományos vizsgálati módszereket, nem gondolod? Szerinted hogy bizonyítsam be, hogy Égigérő Vascsicsergő nem létezik, vagy a Láthatatlan Lila Egyszarvú! Ha szerinted létezik természetfeletti, bizonyítsd be te! Nekünk! Ne magadnak!
Jobb helyeken úgy szoktak történni a dolgok, hogy előbb feltételezzük valaminek a létét, mert -- most jól figyelj! -- kihatással van az életünkre! Valami egy másik valaminek az okozata. Bár nem ismerjük a valamit, mégiscsak feltételezzük a létét, hiszen _nyomai vannak_. Pl napozunk, és megég a bőrünk, ezért feltételezünk egy sugárzásfajtát, amit el is nevezünk, mondjuk ultraibolya sugárzásnak, aztán teszteljük, hogy tényleg helytálló-e a feltételezésünk. Több igazolt teszt aztán alátámasztja, hogy helyes volt a feltevésünk, és valóban létezik UV sugárzás, mert 100 tesztből 100 esetben megégett a napon felejtett bőr.
De minek kell feltételeznünk a csínek a létét? Mi az? Nem megfogható, nem mérhető, nem kimutatható, és semmiféle hatással, kölcsönhatással nem bír. Kitalálunk egy nemlétező dolgot és elnevezzük, utána meg egyszerűen elhisszük (vizsgáltatok és próbatesztek nélkül), aki meg nem hiszi el az ilyeténképpen feltételezett, légből kapott dolgokat annak a fejéhez vágjuk, hogy ő bizonyítsa a nemlétét?
Nem veszed észre, hogy fordítva ülsz a lovon?
A hulladék kérdésre hulladék válasz jár, például: reptoidok...
Izgalmas ez a témakör, de néha vannak olyan idióta kérdések, amikről az ember nem tudja eldönteni, hogy a kérdező most poénkodik mert unja magát, vagy ténylegesen megtörtént a dolog. Személy szerint én szkeptikus vagyok, de meggyőzhető, van amikor trollkodok, de csak a tényleg barom kérdéseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!