666-os sorszámú személyi igazolványom készíthet ki ennyire?
2 éve kezdődött velem a sok probléma, egészségügyileg. Pszichológushoz járok, gyógyszert szedek (semmi komoly, csak szorongás, pánikbetegség és 1-2 furcsa tünet, de semmi hallucináció meg ilyenek), volt, hogy olyan beteg voltam, hogy 3 hónapig betegállományban voltam, kórház stb.
A lényeg, hogy pár napja vettem észre, ahogy a határon adtam át a határőrnek a személyimet, hogy 666 a sorszámom, és PONT AKKOR lett meghosszabbítva a személyim, illetve kiadva, amikor kezdődtek a bajok!! Szó szerint! 2010 szeptember elején kezdődött minden és 2010 augusztus legvégén adták ki a személyimet!
Mi a véleményetek?
Érdekes
Amúgy nekem 66-os a %-om :D
Most velem lesznek bajok?
Nem okoz a 666 semmi gondot, csak a legkönnyebb erre fogni minden rosszat. Sok embernek van 666 az igazolványában, nem te vagy az egyetlen hidd el. Emellett az autókon is több száz olyan rendszám van, ami 666-ra végződik, mégsem törik össze őket minden héten:)
Ez csak egy egyszerű véletlen. Bár tényleg egyszerűbb minden rossz dolgot erre fogni.
3. vagyok
Nekem a 666 az utolsó három szám
és azt gondolom igaza van annak,aki ezt írta,hogy csak könnyebb eree ráfogni dolgokat,pedig semmi jelentősége.
Nézz utána az angyali számoknak, ezt írja a 666-ról:
"666: Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan is az anyagi világra koncentrálunk. Ez a számsor arra kér bennünket, hogy egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a föld és az ég között. Mint a híres hegyi beszédben, az Angyalok arra kérnek, hogy a lélekre és a szolgálatra koncentráljunk, és legyünk tudatában annak, hogy anyagi és érzelmi szükségleteink ennek eredményeképpen automatikusan kielégülnek majd"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!