Elemi mágiát akarok tanulni --> víz ; hogyan kezdjem?
Tudod az elemi mágia egy olyan mágiaág, ami felettébb hasznos viszont kihasználatlan. Az én mesterem - a Horváth Sanyi bácsi - a múltkor a kocsmában magyarázta el nekem. A víz részecskéit csak a pí teljes ráhangolásával kell csinálni. De a legnagyobb mágia az volt, hogy húszezerrel mentem el a kocsmába és pénz nélkül jöttem haza. Pedig csak egy sört ittam. Másnap kihalásztam Sanyi bátyámat a detoxból és folytattam a tanulást, de még sok sok lecke kell még a víz elemi mágia tökéletes megismeréséhez. Sanyi bácsi telefonszáma:
56414198
sok önmagát okosnak gondoló kommentelő alapvetően rosszul fogja fel ezt. a víz őselem nem fizikailag létező anyag, hanem maga az idő kiindulási pontja, "mozgása", telése, folyamatos változása. köze sincs a csapvízhez :D
de mivel már sok a síkagyú, aki szó szerint vesz mindent, az elhiszi az első hülyeséget, amit egy "mágikus szakkönyv" mond. holott csak az író unalmában írt valamit.
először meg kell ismerned és értened a vizet
amikor ez megvan, már nem is akarod uralni
akik uralkodni akarnak, mind elbuknak - mindegyik szembe megy az egyetemes alappal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!