Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy tanulhatnék jég varázslat...

Hogy tanulhatnék jég varázslatot? Trollok kimélejenk.

Figyelt kérdés

2012. aug. 11. 22:30
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Mi az a vízidomár?
2012. aug. 11. 23:43
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
A jég ugye akkor alakul ki, ha valamilyen anyag(jég alatt vizet értünk általában) eléri a fagypontot. Ez hőveszteségből következik. Vonj el annyi hőt a környezetből, hogy az általad befolyásolni kívánt terület elérje a fagypontot. Azt ne kérdezd ezt hogyan kell csinálni. Én pyromániás vagyok, engem az érdekel hogyan lehet dolgokat felgyújtani. Kémiai módszerekkel persze bárki meg tudja csinálni ezt, például gáz hirtelen kitágulásával(lásd szódás patron).
2012. aug. 11. 23:49
 13/42 anonim ***** válasza:
/cast Frostbolt
2012. aug. 12. 03:11
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom. Ha sokáig szorongatok a kezembe egy jégkockát, egy idő múlva átváltozik vízzé.

Mi más ez, ha nem boszorkányság!

2012. aug. 12. 04:30
 15/42 anonim ***** válasza:
57%
14-es, ugyanezt megbírod visszafelé is?:D
2012. aug. 12. 08:21
 16/42 anonim ***** válasza:
93%
Harry Potter majd segit hidd ell!
2012. aug. 12. 11:49
 17/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm azt a néhány normális választ ami érkezett.
2012. aug. 12. 11:55
 18/42 anonim ***** válasza:
Amit te varázslásnak látol az egy egyszerü szemfény vesztés nem léteznek varázslok fogadd el!
2012. aug. 12. 11:58
 19/42 anonim ***** válasza:

Sajnos mágia nem létezik, de szivesen elintéznék pár embert egy shinra tensei-vel, vagy láthatatlanként bemennék egy nöi öltözöbe. :D

De technologiával lehet utánozni.

Tüz mágia:

http://www.youtube.com/watch?v=lQBj-RB6qK0

Ez egy kesztyü, aminek a segitségével tüzet lehet löni. :D

Ki ne álmodozott volna erröl? :D

Perzse ha valami gyulákony folyadék, gáz helyett mondjuk folyékony nitrogént használsz akkro tudsz fagyasztani.

Persze azzal se tudnál egy jé falat létre hozni ami megvédene az ellenség támadásátol. :D

Vagy levegö mágia, alkarodra szerelsz egy csövet, raksz bele valamilyen robbano anyagot, és kész a lökés hullám, vagyis egy gyenge shinra tensei, de az ellenségre nézve nem lenen tul egészséges. :D:D:D

2012. aug. 12. 13:20
 20/42 anonim ***** válasza:
El kell jutnod chapter 3-hoz, ott kapod boss-ból, majd az R2 segítségével tudsz váltogatni köztük. (A kérdést ugye te se gondoltad komolyan?)
2012. aug. 12. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!