Ajánlanátok olyan szakembert aki tud küldeni szerelemenergiát és nem túl drága?
"Nem vagyok hiszékeny, hogy bárkinek fizessek aki nem is tud küldeni. Olyat ajánljatok akinek vannak referenciái, weboldal, cikkek stb!"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
És hogy döntöd el, hogy kinek hiszel, drága? Mutasson referenciát a boszi? :DDD Legyen honlapja, ahol vannak összeboronált párok esküvői fotói, meg vélemények, hogy "Jaj a Magda boszi szerelemenerigáinak köszönhető, hogy megtaláltam Józsit, élettársamat" :DDDDDD
Ezt ugye te se gondolod komolyan??????
Tudod mi a te bajod? Hogy félsz beismerni magadnak, hogy egy nulla vagy, egy érdektelen, csúnya, unalmas csaj, aki a kutyának se kell. Ahhoz persze lusta vagy, hogy változtass magadon, ezért inkább hiszel ilyen képtelen baromságokban, amik ha nem jönnek össze, akkor rájuk lehet fogni a hibáidat és nem kell szarul érezned magadat, hogy TE TEHETSZ RÓLA! Megértem... Vagy nem, tudod mit? Nem értem meg! Hülye vagy.
Egy valamire való férfi soha a büdös életben nem kezdene egy ilyen elesett csajjal! Vagy kiállsz magadért és megváltozol, vagy elbaszhatod a pénzedet ilyen hülyeségekre és szomorkodhatsz életed végéig, miközben a világot, meg a többi nőt hibáztatod azokért a dolgokért, amiket te rontottál el az életben... Nos?
Kamuszagú a kérdés, de komolyan válaszolok.
Ezt felejtsd el :D
Senki nem tud szerelemenergiát küldeni, az ezo tv meg totális agymosás, olyanokkal, akiknek köze nincs a mágiához.
Vannak rituálék, amivel elő lehet segíteni a vágyak megvalósulását, de a legfontosabb a saját akaratod tiszta megfogalmazása.
Egyikben sem tudnak segíteni ezek az ezotv-s alakok, sem senki, a távolból, ismeretlenül.
A woodoo babák azért működnek mert tartalmaznak valamit abból, akikről készülnek.
az ezo tvseknek ha jól tudom, nincs a véredből, hajadból, körmödből, sem másodból...
A woodoo baba se működik! Attól, hogy a filmekben van ilyen, még nem működik. Ahogy az energiaküldés se. Gondolod ha működne és bizonyítható lenne, akkor ilyen elcseszett szubkultúra szintjén menne ez az egész? Vagy talán az energiaadók olyan kiváltságos emberek, hogy csak ők ismerik a titkot? Hát jól titkolják akkor :DDD
Ez egy iparág, azokra a szerencsétlenkre épül, akik olyanok, mint Te! Egy szóval nem mondanám, hogy a vallás jobb, de ott legalább nem károsítanak meg embereket pénzügyileg (már amelyik - tudjuk, vannak szekták, ahol kötelező a befizetés - hitgyüli, szci, stb.).
Ami energiát és pénzt beleölsz ebbe a marhaságba, aminek mellesleg kétes az eredménye, azon már elvihetnéd az illetőt valami olyan programra, ahol egymást is megismerhetitek. Vagy talán azt hiszed, hogy megismerés nélkül beléd fog szeretni akárki is, csak mert te szerelemenergiát küldesz rá???
Utána mi lesz? Beléd szeret egy életre az energiától? Vagy kiderül számára hogy közel sem vagy olyan, mint mutatod és megutál? Vagy visszamész a boszihoz és előfizetéses energiát veszel, ami éves díjért havonta küldi, hogy nehogy kiszeressenek belőled?:DDDD
Ne röhögtess már! Inkább fedd fel neki magad, mutasd ki az érzéseidet, változz, legyél vonzó, legyél izgalmas, legyél közvetlen és beszélgess vele, ismerd meg! Nem a sült galambot kell várni, hanem tenni a dolgokért!!!! Ezt fogd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!