Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudnátok mondani fekete mágia...

Tudnátok mondani fekete mágia könyveket?

Figyelt kérdés
Nem kérek semmi felesleges hozzászólást mint pl "Harry Potter" meg stb, olyanra vagyok kiváncsi ahol leírja hogyan kell használni a fekete mágiát.

2012. máj. 30. 16:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"fekete mágiának minősül minden olyan mágikus tett, cselekedet, amivel a másik számára ártunk vagy az akarata nélkül piszkálunk a karmájába."

Most így hirtelen kapásból eszembe jutott egy irányzat, ami foglalkozik ilyesmivel, csak az a baj, hogy konkrétan hülyének néznek mindenkit, aki hisz a karmában (vagy valamilyen felsőbb hatalom létezésében).

Viszont ha te elfogadod az ilyesmik létezését, akkor nem félsz, hogy az "ártó szándékú mágia" majd visszahat rád?

2012. máj. 30. 17:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Én azt tudnámmondani, hogy kezd a leghatékonyabb módszerrel ! Idézz a Clavicula Salomonisból démont és szabadítsd rá a világra. :xD Az majd rendet tenne a politikusok között.
2012. máj. 30. 17:26
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
Jan Slota jegyzetfüzete. De úgysem tudod elolvasni mert halandzsa-nyelven íródott erősen ittas állapotban.
2012. máj. 30. 17:37
 14/24 anonim ***** válasza:
25%

Drága !

Már most rád van tapadva egy démon…nem baj? Hányat akarsz behúzni még?

Nem dolgom senkinek a lelkét ,karmáját megmenteni ,így a tiédet sem.

Van az az állítólagos mondás ,hogy a fekete és a fehér mágia között a különbség a szándék.

EZ NEM IGAZ !!!

A MÁGIA AZ MÁGIA és HÁROMSZORROSSAN SZÁLL RÁD AZ VISSZA !!!

A bosszúra,átokra,rontásra is ez érvényes.

Csak dilettánsok ne kezdjenek mágiával foglalkozni! Előbb egy prirituális fejlődésen kéne keresztül menned. Mihez van affinitásod? Van valami adottságod amivel születtél?

Ez nem így működik ,hogy beducizom és egyik napról a másikra elolvasok egy könyvet. Aztán ,mint egy kezdő szakács kipróbálom sikerül e bableves.

Milyen fekete mágiára gondoltál? Még azt sem tudod mit akarsz?

- woodoo

- Hoodoo

- Santeria

- Joruba

- Sátánista

- Wicca

- Druida stb.

Saját tapasztalatból mondom mind ezt,válassz másik utat te is magadnak!

Inkább egy karma oldást javasolnék neked (tudok olyat aki tisztességes nem pénzlehúzós),utána meg lelkileg és szellemileg megkéne erősödnöd.

SZELLEMI HADVISELÉS !!!

Öltsétek magatokra az Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög mesterkedéseivel szemben. Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak.

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval mi a gond ???

Mitől félsz ,hogy tudok egy nem fekete mágia a megoldást ?

2012. máj. 30. 19:54
 15/24 anonim ***** válasza:

Kíváncsi voltam, hogy egy megszállott Jesus-fighter mikor érkezik meg. Hát ez is eljött... De ha ennyire szeretnéd, lelked rajta, légy oly bolond:

[link] (A google a segítségedre lesz.)

2012. máj. 30. 23:17
 16/24 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 19:54!

Veled ellentétben megtapasztalásaim vannak !!! Már bizonyítottam és letettem valamit,de új utat választottam magamnak – Nem véletlenül !

Nem viccből írtam amit írtam és nem is Jézus harcosaként. De vannak dolgok ,amitől hidd el teli lett volna gatyód………

2012. máj. 31. 00:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Azthiszem a fekete mágiának csak egy egész keskeny szeletkéjéről tudsz. Minden olyan cselekedet fekete mágiának számít, ami az önös érdekeidet szolgálja, akár mások kárára cselekszel, akár nem. Emellett még a gyógyítás is számíthat fekete mágiának ha úgy gyógyítod az illetőt, hogy ő nem egyezett bele, esetleg kifejezetten ellenzi. Nem a módszer a fekete, hanem a szándék. Ez tipikusan a kés esete. Kenyeret vághatsz vele az éhes családodnak, vagy a családodat vághatod fel(nem az éhes kenyérnek).
2012. máj. 31. 09:05
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezaz, legyen mindenkinek "megtapasztalása"!:) Harcra fel:)
2012. máj. 31. 13:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha sokat foglalkozol, olvasol ilyen leszel [link]
2012. máj. 31. 15:38
 20/24 Trollotron ***** válasza:

Jajmár látom itt mindneki védené a kis lelkét :D Hadd vesszen a férgese.

Liber Paginarum Fulvarum (elég nehezen hozzáférhető, különféleó entitások szerepelnek benne a szólítás mikéntjével)

Sefer Raziel HaMalakh - ha komázod az arámi nyelvet, akkor fekete mágiára is lehet használni (igazából sok mindent lehet arra használni, ha elég makk vagy hozzá)

Liber Iuratus - Thébai Honorius könyve, nekromanciával foglalkozik főleg.

2012. jún. 15. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!