Milyen egy szellemidéző"szöveg"? Ilyenkor mit kell mondani? Mik a kellékek?
Szeri ntem az én módszerem a legegyszerűbb. Egyszerűen elhatározod magad az idézendőt a nevén nevezed és erélysen mondod: Jelenj meg!
Ha hiszel magadban és az erődben akk sikerülni fog
Én már idéztem szellemet de szerintem nem kell hozzá szöveg egyet értek az előttem szólóval elég ha a nevén szólítod és hogy jelenjen meg vagy adjon jelet magáról ha ott van. Csak az a fontos hogyha valami hangot hallasz vagy érintést érzel szellemidézés közben ne ijedj meg...
Amúgy nem igazán ajánlom a szellemidézést vagy ha igen akkor csak nagyon indokolt esetben mert a következményei elég komolyak. Jah és amit a kérdésedben még írtál a gyertyát... általában 3 gyertya kell hozzá jelezve hogy jót akarsz és középre a megidézendő személy képe.
de azért legyél óvatos!!!
Én leírok neked egy szöveget, de nemajánlom, hogy kipróbáld!!! De ha már nekiálltál, sose csináljátok egyedül, 3-an,9-en 13-an!!
Gyere elő szellem, ha itt vagy közelemben!
Mutasd magad előttem!
Nem bántalak,k de segítek,
Gonoszoktól megvédelek!
De cserébe te is segíts énnekem!
Lenne hozzád egy-két kérdésem!
Mond el nekem, mi bánt,
Segítek én mindjárt!
De ha gonosz vagy menj innen,
Ha akar, majd megsegít az isten!
Kérdésemre válaszolj,
Kíváncsi vagyok már nagyon!
Köszönök mindent, kedves Szellem
NEM AJÁNLOM!!! DE... TESSÉK!
Et veni spiritus, si vel prope est in me
Ostende mihi te ipsum?
Et non nocuerunt mihi: sed suus 'auxilium,
a malo custodiat te!
Sed reditu ad me auxiliatus sum tibi!
Quod esset a duobus pro vobis quaestiones?
Dic mihi, quid nocet,
Et statim auxilium!
Sed si te a malo,
Si vis ergo Deus ad auxilium!
hercle,
Ego autem sum valde curiosus!
Tibi gratias ago pro omnibus vobis, Spiritu meo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!