Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen egy szellemidéző"szöveg...

Milyen egy szellemidéző"szöveg"? Ilyenkor mit kell mondani? Mik a kellékek?

Figyelt kérdés
van egy darab gyertyám, meg füstölőm, ez elég? CSESZEGETŐ, ROSSZ INDULATU VÁLASZOKBÓL NEM KÉÉÉÉREK!!!!

#szellem #gyertya #mágia #SZELLEMIDÉZÉS
2012. máj. 9. 08:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
A szellemidézés nem délutáni tea melletti program. Ha jó szándékkal is akarod csinálni, akkor sem éri meg... még ha egy profi csinálja akkor se. Én azt ajánlom, hogy inkább ejtsd az ötletet. Nincs az az indok amiért megérné szerintem. Véleményem szerint még egy gyakorlott okkultistának se kellemes időtöltés egy szellemidézés...
2012. máj. 14. 21:55
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Szeri ntem az én módszerem a legegyszerűbb. Egyszerűen elhatározod magad az idézendőt a nevén nevezed és erélysen mondod: Jelenj meg!

Ha hiszel magadban és az erődben akk sikerülni fog

2012. máj. 22. 18:18
 13/21 Titokmano válasza:

Én már idéztem szellemet de szerintem nem kell hozzá szöveg egyet értek az előttem szólóval elég ha a nevén szólítod és hogy jelenjen meg vagy adjon jelet magáról ha ott van. Csak az a fontos hogyha valami hangot hallasz vagy érintést érzel szellemidézés közben ne ijedj meg...

Amúgy nem igazán ajánlom a szellemidézést vagy ha igen akkor csak nagyon indokolt esetben mert a következményei elég komolyak. Jah és amit a kérdésedben még írtál a gyertyát... általában 3 gyertya kell hozzá jelezve hogy jót akarsz és középre a megidézendő személy képe.

de azért legyél óvatos!!!

2012. máj. 29. 19:41
 14/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egyáltalán nem ajánlom hogy szellemekkel játsz!!! én pont tegnap elött próbálkoztam az egyik spanomal be is jött!! de utána úgy megijedtünk hogy azonnal kimentünk azóta mind a ketten észre vettük hogy már nem olyan mint az elött mert olyan mint ha valaki folyamatosan figyelni és nagyon ijesztő dolog! NEM AJÁNLOM HOGY TE IS ÍGY JÁRJ!!
2012. jún. 6. 09:12
 15/21 anonim válasza:
Én ki próbálom haverommal, mitől parázzak?? Kíváncsi vagyok mi lesz a vége ha érdekel a végeredmény, akkor írj egy privit és meg írom hogy mi sült ki a dologból! :)
2012. jún. 28. 13:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
2012. aug. 2. 22:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Én leírok neked egy szöveget, de nemajánlom, hogy kipróbáld!!! De ha már nekiálltál, sose csináljátok egyedül, 3-an,9-en 13-an!!

Gyere elő szellem, ha itt vagy közelemben!

Mutasd magad előttem!

Nem bántalak,k de segítek,

Gonoszoktól megvédelek!

De cserébe te is segíts énnekem!

Lenne hozzád egy-két kérdésem!

Mond el nekem, mi bánt,

Segítek én mindjárt!

De ha gonosz vagy menj innen,

Ha akar, majd megsegít az isten!

Kérdésemre válaszolj,

Kíváncsi vagyok már nagyon!

Köszönök mindent, kedves Szellem

2012. okt. 14. 16:56
 18/21 anonim válasza:
Én már idéztem és nem ajánlom. A barátom vett rá. Utánna több hónapig azt hallotuk kislány hangon hogy: gyere játszani! Pár napja mult el. Inkább ne csináld!!
2016. máj. 1. 11:22
 19/21 anonim ***** válasza:

NEM AJÁNLOM!!! DE... TESSÉK!

Et veni spiritus, si vel prope est in me

Ostende mihi te ipsum?

Et non nocuerunt mihi: sed suus 'auxilium,

a malo custodiat te!

Sed reditu ad me auxiliatus sum tibi!

Quod esset a duobus pro vobis quaestiones?

Dic mihi, quid nocet,

Et statim auxilium!

Sed si te a malo,

Si vis ergo Deus ad auxilium!

hercle,

Ego autem sum valde curiosus!

Tibi gratias ago pro omnibus vobis, Spiritu meo

2017. jún. 13. 13:19
 20/21 anonim válasza:
Kedves 10-es! Es az urlenyekkel mindenki traccsol? 😀
2018. okt. 9. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!