Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy FEKETE, egyszerű, fa...

Egy FEKETE, egyszerű, fa dohányzóasztal alkalmas oltárnak?

Figyelt kérdés
A kérdés lényege hogy a fekete szín nem zavar-e be.
2012. máj. 6. 00:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két VÁLASZOLÓNAK, akkor jó lesz az asztal. DE az előtte lévő KOMMENTELŐK, nem válaszolók, ugyanis nem válaszoltak, hát fölösleges volt ide írniuk, de ennek ellenére nem bánom, mert röhögtem egy jót rajta, ugyanis ők azt sem tudják miről beszélek valójában.
2012. máj. 6. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Az én linkemet is lepontoztad?
2012. máj. 6. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
azért az oltár mellett lényeges lenne kissé a hozzálállásod is megváltoztani, még jó, hogy nem átkoztad meg a kommentelőket :(
2012. máj. 7. 06:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Most mi van? Utolsó válaszoló! Ők nem is értettek a témához, te sem, csak poénkodtak. Minek írnak egyáltalán ide?
2012. máj. 7. 12:55
 15/18 A kérdező kommentje:

Jah, én tisztára hülye voltam. Nem az utolsó kettő, hanem az utolsó négyre gondoltam. De tényleg, csak kettőt írtam, meg maganmban is azt mondtam, de tényleg a négyre gondoltam. A négy válaszból volt három szöveges válasz meg egy link, nah, ezekre gondolok,m ezek voltak a hozzáértőbb, hasznos válaszok. :D

Nah de az előtte lévők, akik az ikeával meg ilyenekkel jöttek, szörnyű.

2012. máj. 7. 12:58
 16/18 mustafa33 ***** válasza:
Attól füg melyik istennek akarsz áldozni, ha Ősbagónak akkor igen.
2012. máj. 9. 23:12
 17/18 anonim ***** válasza:
már bocs, de te nem értesz a témához. Az oltár a templomban áll, és a megyéspüspök rendeli. Általában egy tömör asztal. Az a lényege, hogy pult magasságú. Gyakran van a hátterében oltárkép, és sokáig szentélyrekesztővel választották el a hívektől. Ez az oltár. Az hogy te mit ökörködsz otthon egy fekete dohányzóasztallal, az a te bajod, de akármennyit teperhetsz, abból nem lesz oltár. Vagy milyen áldozatot akarsz bemutatni és kinek, hogy neked most oltár kell? Ezt minimum elmondhatnád, hogy a megfelelő ezós csoport ráismerjen, hogy itt neki kell válaszolni.
2012. máj. 10. 02:32
 18/18 anonim ***** válasza:
hát, van akinek nem kell magyarázni, hogy egy normál wicca oltárról, nem pedig keresztényről van szó.
2012. máj. 10. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!