1/7 anonim válasza:
> Techno-mágiárol vélemények
Áltudományos ezo-izé zagyvaság.
> megéri?
Annak aki árulja megéri. Könnyen meg lehet gazdagodni a sok retardált hülyéből...
3/7 anonim válasza:
Techno-mágia létezik, de nem ez az.
5/7 anonim válasza:
Ez valami borzasztó zagyvaság. Nem éri meg befizetni ilyesmire.
Amit techno mágiának nevezhetnénk, az már Amerikában kísérleti fázisban van: emberekbe beültetett chipekre reagálnak a technikai dolgok: nyílnak az ajtók, köszönnek a gépek, elkészül a kedvenc kávéjuk és ilyen kényelmi apróságok.
6/7 anonim válasza:
Minden megér! Évek óta a techno mágián élek és fittebnek, erősebbnek, szerencsésebbnek érzem magam. Én magam a techno viking hű tanítványa vagyok és jórészt már minden tudását átadta. Mostantól én is fogadhatok techno tanítványokat. Nemsokára indítok OKJs techno mágia és varázsló kurzust a falusi kultúrban.
7/7 anonim válasza:
Előző válaszoló, hát te nagyon hülye vagy xD Köszi, feldobtad a napom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!