Lehet sarkanyt idezni vagy sarkannya valtozni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 12:10
32/33 anonim válasza:
Én ugy gondolom, mivel rengeteg ember hisz az angyalokban, lelkekben és nagyon sok jelenésről beszámoltak már, vagy tulvilági látomások a pillanatnyi halál közben. Ennyi erővel, a dinoszauruszoknak is lehetett lelkük, ugyan ugy szárnyuk, mint az angyaloknak. Akiket meglehet idézni, sőt ha még a mágiát vesszük alapul és igazak egyes emberek feltevései még átlényegülni is lehet. Azt nem mondtam, hogy még tüzet is fogsz okádni, mint a mitológiákban. De ha angyalok léteznek, akkor egy rég elmúlt kor szellemeinek is léteznie kell!
33/33 anonim válasza:
Ebben a kategóriában meg szerintem a "halandóknak", tehát az alvó embereknek nincs helyük- mert én speciel nem hiszek bennük, igaz nap mint nap látom hogy milyen "csodálatosan" állnak hozzá a világhoz és a természethez, de számomra "nem léteznek" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!