Mi az az inga jóslás? Lehet pontatlanul fogalmaztam meg. Többi lent.
Hallottam valami olyasmit hogy
ingát függesztenek fel valahova és az a "kitéréseivel" válaszol a kérdezőnek.valaki aki ért hozzá leírná pontosen miről szól ez és hogy milyen kérdésekre ad választ?
cérnán egy inga lóg. nekem is volt eltűnt a cipőm és ezzel megtaláltam.
ha jól tom:
igen- ha az inga előre és hátra hintázik
nem- ha oldalra (bal-jobb)
erősen igaz- ha az órával megeegyezően forog..
és fodítva erősen nem
csak tedd fel a kérdést nekem bevállt :)
Semmiféle ingás jóslás nem létezik.
Az inga olyan szempontból érdekes, amit az előző belinkelt.
Ennyi.
Az ingát te tartod kézben, vagy a tértisztító varázsló kiszállásonként 40.000 forintért és a kezed angyon apró mozdulataival (amit te atomstabilnak hiszel) mozgatod.
Ha esetleg egy tárgyra függeszted fel és úgy kezd el mozogni, akkor egy szellem távoltartásra mágust kell kihívni újabb negyvenesért, esetleg egy jós távolról megcsinálja feleennyiért.
Vannak buta ingák amik nem értik mit mondanak, de kicsit több rááldozással nagyon okos ingákat is lehet venni. Azok megválaszolják a kérdezőnek azokat a kérdéseit, amiket amúgy nem tud. Pl jelentkezzen-e egy állásajánlatra, melyik gombot kell megnyomni a számítógépen.
Előre bocsátanám, hogy aki pénzért csinál ilyeneket -amit az előző mondott- azok általában kuruzslók.
Igazából én egy parafadugóba bökött tűbe fűztem cérnát, és az volt az inga. Értelemszerűen sokkal lomhább és pontatlanabb (ha valaminek a pontos helyére vagy kíváncsi), mint mondjuk a kristály ingák. Az hogy az inga milyen irányú mozgása mit jelent, igazából te döntöd el. Elhatározás kérdése. Másik fontos dolog, hogy csak te érj hozzá, senki más, mert az már zavaró tényező lehet. Energetikailag tisztítani egyszerű csapvíz ráfolyatásával lehet.
De a lényeg: te magad tudod a kérdésekre a választ, és te magad találod meg a dolgokat. Az inga csak olyan, mint egy gépnél a kijelző. (Ezért határozod meg te hogy mi mit jelent, többek között)
Foglalkoztam radiesztéziával is, és tapasztaltom szerint ingajóslás nem létezik. Sajnos az asztrológia is ezért kap negatív felhangot. A jövőt TE formálod, csak vannak időszakok, amikor valaminek nagyobb az esélye. Biztos volt olyan napod, mikor egész nap totál véletlenül összefutottál olyan emberekkel, akiket ezer éve nem láttál, holott ilyen hónapokig nem volt. Na az ilyen ESÉLYEK előrejelzésében segít az asztrológia.
Az ingázás amúgy hasznos dolog, de nem csodatárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!